Korunmasız tamamen birleşme oldu mu?Adet olmama 6 gün kala ilişkim oldu ama asla boşalma olmadı sevgilim uzakta olduğu için 3,4 ayda oluyor ilişki ve ağrılı oluyor adetim 6 gün gecikti gecikmenin 3. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı bir gün sonra aşırı ağrım oldu adet olacağım sandım hala olmadım birde şehir değiştirdik etkisi olur mu akıntım var adet döngüm 28,27 bazen 32,31, 30 gün de birde oluyor
Korunmasız tamamen birleşme oldu mu?
Risk var,pazartesi kan verin.Evet oldu ağrılı olduğu için çok uzun sürmedi
Adet olmama 6 gün kala oldu ya yumurtlama zamanı değil bir kere ilişki oldu sadece yine idrar testi yapsam çıkar mıRisk var,pazartesi kan verin.
Birde kırmızı reçeteli ilaç kullanıyorum sivilce ilacı 30 mgAdet olmama 6 gün kala ilişkim oldu ama asla boşalma olmadı sevgilim uzakta olduğu için 3,4 ayda oluyor ilişki ve ağrılı oluyor adetim 6 gün gecikti gecikmenin 3. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı bir gün sonra aşırı ağrım oldu adet olacağım sandım hala olmadım birde şehir değiştirdik etkisi olur mu akıntım var adet döngüm 28,27 bazen 32,31, 30 gün de birde oluyor
İlaç da etki etmiş olabilir miBirde kırmızı reçeteli ilaç kullanıyorum sivilce ilacı 30 mg
Bugün 13 gün olduİlişki üzerinden 13 14 gün geçince test yaptığında çıkar hamileysen
Belli olmaz ki bu durumlar. İlişki üzerinden 15 gün geçtiyse yapın ama kan tahlili kesin sonuc verir.Adet olmama 6 gün kala oldu ya yumurtlama zamanı değil bir kere ilişki oldu sadece yine idrar testi yapsam çıkar mı
Regli oldunuzmu?Bugün 13 gün oldu