• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim gecikti lütfen yardım edin

tbaylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
35
29
3
26
merhabalar anne ve anne adayları ne yapacagımı sasırdım bir yandan mutluyum bir yandan da bu ayda olmadıgı için üzgünüm 9 aydr hamile olmak istiyorum her defasnda olmadı her ay bir kac gün önce adetim olurdu ilk defa bu ay adetim gecikti aslnda bugun olmam gerekiyodu :) bir gün gectigi için bile mutlu oldum :) sizce kac gun beklemeliyim test yapmak için sarımsı az biraz akıntım oldu bu hamile oldugumu mu gösterıyor yoksa bu ay fazla uzucu olaylar yasamıstım o yuzden de gecikmiş olabilir mi :(

kac g
merhabalar anne ve anne adayları ne yapacagımı sasırdım bir yandan mutluyum bir yandan da bu ayda olmadıgı için üzgünüm 9 aydr hamile olmak istiyorum her defasnda olmadı her ay bir kac gün önce adetim olurdu ilk defa bu ay adetim gecikti aslnda bugun olmam gerekiyodu :) bir gün gectigi için bile mutlu oldum :) sizce kac gun beklemeliyim test yapmak için sarımsı az biraz akıntım oldu bu hamile oldugumu mu gösterıyor yoksa bu ay fazla uzucu olaylar yasamıstım o yuzden de gecikmiş olabilir mi :KK43:
kac gün gecikmen oldu cnm

aslında bugun hasta olmam gerekiyordu olmadım ilk aklıma gelende bebek oldu bikac haftadr uyuyorum surekli midem bunalıyodu birazda o yuzden 1 gun gecıkmesıyle hamile oldugumu dusundum

aslında bugun hasta olmam gerekiyordu olmadım ilk aklıma gelende bebek oldu bikac haftadr uyuyorum surekli midem bunalıyodu birazda o yuzden 1 gun gecıkmesıyle hamile oldugumu dusundum
mide bulantısı bu kadar erken baslamaz kan testı yapabilirsin varsa cıkar

her defasnda kan testi yaptrmak için hastaneye gittigimde olmadıgını ogrendim birdaha yasamak istemiyorum hayal kırıklıgını o yuzden emin olmadan gitmekte istemiyorum :(

her defasnda kan testi yaptrmak için hastaneye gittigimde olmadıgını ogrendim birdaha yasamak istemiyorum hayal kırıklıgını o yuzden emin olmadan gitmekte istemiyorum :KK43:
canım bnce 1-2 gün daha bekle belki stresten gecikmiştir.
Benim de bat normalde dündü ama olmadım bugün de pembe ve sarı akıntım var belim ve kasıklarım ağrıyo bakalım bekliyorum bende dün sabah ilk idrarla yaptım test evde negatif çıktı

merhabalar anne ve anne adayları ne yapacagımı sasırdım bir yandan mutluyum bir yandan da bu ayda olmadıgı için üzgünüm 9 aydr hamile olmak istiyorum her defasnda olmadı her ay bir kac gün önce adetim olurdu ilk defa bu ay adetim gecikti aslnda bugun olmam gerekiyodu :) bir gün gectigi için bile mutlu oldum :) sizce kac gun beklemeliyim test yapmak için sarımsı az biraz akıntım oldu bu hamile oldugumu mu gösterıyor yoksa bu ay fazla uzucu olaylar yasamıstım o yuzden de gecikmiş olabilir mi :KK43:
Canim erken gebelik testlerinden al yap. Veya kan testi yaptır hiç gecikmen olmuyormuş diyosun insallah hamilesindir canim sonucu yazarsın :)

canım bnce 1-2 gün daha bekle belki stresten gecikmiştir.
Benim de bat normalde dündü ama olmadım bugün de pembe ve sarı akıntım var belim ve kasıklarım ağrıyo bakalım bekliyorum bende dün sabah ilk idrarla yaptım test evde negatif çıktı

normalde hep erken adet olurdum bu ay geciktigi için heveslendim belkide ne belimde ne kasıklarımda agrı var normalde bugun hasta olsaydm duramamam gerekiyodu bikac gun oncden baslardı agrılarım :( bilmiyorum ama bi kac gun beklemek en iyisi haklısın galiba. insallah hamilesndr mutlu haberi alırsn inş en kısa zamanda

Canim erken gebelik testlerinden al yap. Veya kan testi yaptır hiç gecikmen olmuyormuş diyosun insallah hamilesindir canim sonucu yazarsın :)

aksam eşim getirecek ama bekleyemedim size sormak istedim :) inş hamileyimdr isteyen herkese nasip etsin Allahım yerimde duramıyorum heyecandan :)

normalde hep erken adet olurdum bu ay geciktigi için heveslendim belkide ne belimde ne kasıklarımda agrı var normalde bugun hasta olsaydm duramamam gerekiyodu bikac gun oncden baslardı agrılarım :KK43: bilmiyorum ama bi kac gun beklemek en iyisi haklısın galiba. insallah hamilesndr mutlu haberi alırsn inş en kısa zamanda
inş hepimiz güzel haberler alırız canım sabret bekle bir iki gün daha inş müjdeler verirsin

Ahh bilmemmi beklemek ne kadar zor canim. Peki adet belirtilerin varmı hiç canim

normalde 2 gün oncceden sivilce cıkardı belim agrırdı adet olmadan bıkac saat once kasıklarımla belim agrırdı duramazdım bugun hic birini yasamadım :) bi kac hafta once merdivenlerde yururken kasıklarıma agrımaya basladı midem bunalıyodu ama o belirti de cok erken sadece bıkac saat once sarımsı bi akıntım oldu baska hicbir degişiklik yok :)) evim ıcınde ne yapacagımı sasırdım cok degişik duygular içindeyim :))

sakın canım üzülme emin ol rabbim en hayırlı zamanı nasip edecektir.Akışına bırakmaya çalış

öyle tabiki haklısın ama ne bilim her cocuk gördügümde kendimi eksik hissediyorum troitim vardı duzenli hap kullanıyorum o yuzdn kendimi suclu hısediyordum benm yuzumden olmuyo dye :( ister isteemz aklımdan ckmıyordu

Back