adetım gecıktı kahverengı akıntı

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
arkadaşlar çok acil cevaplamanızı istiyrum merak ediyorum. 2 yıllık evliyim.adetim dün olması gerekıyordu.ama dun ve bugun ara ara kahverengı akıntı gelıyor böyle bulaş bulaş belim ağrıyo bu neyın habercısı.adetim normalde kahverengı akıntının arkasına kan gelırdı ama şimdi hala gelmedi.neden sizce

canım bana olmuştu aynısı sanırım yerleşme kanaması ve ben hamile olduğumu öğrenmiştim lekeden sonra sende istiyorsun sanırım allah gönlüne göre versin...

canım bana olmuştu aynısı sanırım yerleşme kanaması ve ben hamile olduğumu öğrenmiştim lekeden sonra sende istiyorsun sanırım allah gönlüne göre versin...

evet cnm çok istiyorum sağlıklı ve hayırlı bir evladım olsun..pekı senın kaç gün sürdü hala devam edior benim akıntım..

benımde adetım 4 gun gecıktı ve bugun lavobaya gıdıkce kavrengı akıntım oluyo su gıbı ama az ınsallah kana donmezde hamıleyımdır pazartesı test yapacagım bakalım nolacak

arkadaşlar çok acil cevaplamanızı istiyrum merak ediyorum. 2 yıllık evliyim.adetim dün olması gerekıyordu.ama dun ve bugun ara ara kahverengı akıntı gelıyor böyle bulaş bulaş belim ağrıyo bu neyın habercısı.adetim normalde kahverengı akıntının arkasına kan gelırdı ama şimdi hala gelmedi.neden sizce

canım buyerleşme kanaması olabilir inş. hamilesindir hayırlı haberlerinin alırız testi yapıncsa bizede haber ver :KK61:

tam 2 yıllık evliligimin ustune bende aynı belirtileri yasadım ve yerleske kanaması cıktı. Hemen basitten bir test al eczaneden , benim cok soluk olmasına ragmen cift cizgi cıkmıstı.Ertesi gunde hemen kan testi yaptırdım netlesti.Tabi ben biraz aceleci davrandım ,bebek ozlemi cektigimden dolayı ama istersen biraz daha bekle idrar testindede cıkar....

tam 2 yıllık evliligimin ustune bende aynı belirtileri yasadım ve yerleske kanaması cıktı. Hemen basitten bir test al eczaneden , benim cok soluk olmasına ragmen cift cizgi cıkmıstı.Ertesi gunde hemen kan testi yaptırdım netlesti.Tabi ben biraz aceleci davrandım ,bebek ozlemi cektigimden dolayı ama istersen biraz daha bekle idrar testindede cıkar....
adetim geldi 2 gün kahverengi devam etti.sonra 2 gün adetım geldı şimdi de kesildi gibi bişey.hiç böyle kısa sürmezdi ama neyse artık heralde yok

Ben de bugün adet görmeliydim,olmayınca test aldım,Çift çizgi:) Hala şoktayım,testlerin yanılma payı var mı? 1 hafta önce kahverengi çok az bir kanamam olmuştu,o kadar cahilim ki döllenme olmadı herhalde diye düşünmüştüm.akşam öğrendim yerleşme kanaması diye bir şey olduğunu.Bu arada forumda çok konuşuluyor başka ne gibi değişikler olduğuyla ilgili,regl olacak gibi kasıklarım ağrıyor

kızlar benimde adetim 4 gün gecikti 3. gün çok az açık renkte kan ve kahverengi sıvı geldi ama miktarları çok azdı sizce hamilemiyimdir.aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacaktık ALLAHIM inşallah yüzümüzü güldürür..Bu arada evde test yaptım negatif çıkmıştı :KK43: hiç adet düzensizliğimde olmamıştı ilk defa böyle oldu.

Son düzenleme:
kızlar benimde adetim 4 gün gecikti 3. gün çok az açık renkte kan ve kahverengi sıvı geldi ama miktarları çok azdı sizce hamilemiyimdir.aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacaktık ALLAHIM inşallah yüzümüzü güldürür..Bu arada evde test yaptım negatif çıkmıştı :KK43: hiç adet düzensizliğimde olmamıştı ilk defa böyle oldu.
canım inşallah allah gönlüne verir, tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın. senin sorunun suan bendede var 4 aydır korunmuyoruz adetim bu ay dengesini şaştı 1 aydır olmuyorum testlerde negatif 1 haftadır kanamam var sanırım sebebi kan pıhtılaşması gibi bişey gelmesse doktoro gitcem artik. birşey sormak istorum bide? ne zaman bi süredir çocuğun olmuyoki tüb bebeğe karar verdiniz ?

Lutfen yardim ... Adetim 5 gun gecti dun sabah kahverenki leke geldi bu gunse pedime degil sadece lavaboya girince peceteye kan geliyo bide asagidan kasintim var ... Anlamadim hic bi gebeli belirtim yok ama olabilirmi acil yardimm delircemm lutfen...

Adetiniz üç gün geçmiş, olası bi hamileliğin testte çıkması lazım, bi test yapsanız.

Benimde bi sorum olucak çok acil normalde adet tarihim dündü ve gelmedi hala şu an çok açık kahve tonunda Bi damla akıntım geldi ve kasık Ağrı'm var sanki adet olucakmışım gibi ama Bi tuhaf sizce yerleşme kanaması mı napmalıyım çok korkuyorum açıkcası düşük yaşadım ve Bi daha yaşamak istemiyorum yardımcı olur Musunuz lütfen

Benimde bi sorum olucak çok acil normalde adet tarihim dündü ve gelmedi hala şu an çok açık kahve tonunda Bi damla akıntım geldi ve kasık Ağrı'm var sanki adet olucakmışım gibi ama Bi tuhaf sizce yerleşme kanaması mı napmalıyım çok korkuyorum açıkcası düşük yaşadım ve Bi daha yaşamak istemiyorum yardımcı olur Musunuz lütfen

Test yapın. Yerleşme de olabilir, adette gelebilir. Umarım hamilesinizdir.

Arkadaşlar 4 gün geçikti test yaptım negatif çıktı kan da öyle bugünde kahverengi akıntım başladı bu ne demek bana biri lütfen söylesin meraktan ölüyorum

Merhaba arkadaslar. 6 aylik evliyim esimle bi cocugumuzun olmasini cok istiyoruz. Gecen ay doktora gittik ve ilac kullandim bana 28 gunluk dongusu olan mavi bir hap ve yaninda fitil antibiyotik sanirim v.s gibi hamile kalmami kolaylastiracak ilaclar verdi. Kullandim bu ayin 7 sinde adet olmam gerekiyordu. Adet dongum 33 gunde bir fakat 3 asa 5 yukari sarksada mutlaka adet olurdum. Neyse bu ay olmadim yani 7 sinde olmadigim gibi 5. Gun kahverengi akinti geldi. Ve sonrasinda 5 gun pembe lekelenme seklinde devam etti. Bugun adetimin uzerinden 11 gun gecti hala olmadim. Bu esnada 3 kere test yaptim negatif. Idrarimda sari renkte. Goguslerimde de hashas ama cok fazla degil. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Benim gibi olan varmi aranizda? Lutfen yardimci olur musunuz? Kan testi vermedim daha. Hamile olsam bile testte cikmama ihtimali varmidir?

Arkadaşlar 4 gün geçikti test yaptım negatif çıktı kan da öyle bugünde kahverengi akıntım başladı bu ne demek bana biri lütfen söylesin meraktan ölüyorum
Gec dollenme olmus olabilir yada o akintinin sonrasini takip edin. Belki adete donusebilir

X