• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti:( Hamile olabilir miyim?

Akadaşlar PROAKTİF yaklaşalım lutfen konuya....

oh oh buranın en bomba yorumu bu olmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

"Rahîmlerde sizlere dilediği şekli veren O'dur. Başka ilâh yok ancak O vardır. Güçlü O'dur hikmet sahibi O'dur." (Âl-i İmrân 3/6)
buda sana kuranın cevabı:
İnsanı bir damla sudan yarattı. Birde bakarsın ki o açık bir düşman kesilmiş." (Nahl 16/4):smiley-cool:

Proaktif kelimesinin anlamını google a yazmadan bilemeyecek birinin yorumu sanırım bu..

Herkes imam herkes melek mubarek ! Arkadasım dinde suclamak,iftira atmak yoktur. Sen kimsinde Allahı,ayetleri alet ederek hic tanımadıgın birine laf sokusturuyorsun!

Sana mı kaldı birilerini yargılamak?? Sonra da utanmadan gozluklu cok bilmiş smileyler koyuyorsun ???

İnsanın içini Allahtan başka kimse göremez , bilemez ve kimseyi Allahtan başka kimse yargılayamaz

Maşallah kızı bir recm etmediginiz kaldı....

Son düzenleme:
Proaktif kelimesinin anlamını google a yazmadan bilemeyecek birinin yorumu sanırım bu..

Herkes imam herkes melek mubarek ! Arkadasım dinde suclamak,iftira atmak yoktur. Sen kimsinde Allahı,ayetleri alet ederek hic tanımadıgın birine laf sokusturuyorsun!

Sana mı kaldı birilerini yargılamak?? Sonra da utanmadan gozluklu cok bilmiş smileyler koyuyorsun ???

İnsanın içini Allahtan başka kimse göremez , bilemez ve kimseyi Allahtan başka kimse yargılayamaz

Maşallah kızı bir recm etmediginiz kaldı....

ewt aynen katılıyorum bence de rencide etmeye hiç gerek yok :olmaz:

canım bayılıyor millet ahkam kesmeye,ben ona kızıyorum.Allahın bilecegi şey bu,yok ayetler falan filan,ona ne oluyor.Sanki karar mercisi kendi

Olur olmaz yerde ayetlar havada uçuşmuyormu bende kızıyorum o zaman,her konuyuda dine bağlıyorlar sanırsın cemaat var karşılarında :olmaz:

konu sahibi emin oldu hamile olmadığına galiba,anlamıştır bu şekilde olmayacağını kaydirigubbakcemile3

karsındakını suclasa ne gececek elıne..

birde nefretle ve gurur duyarak yazıyorlar ki ..bu kadar kin öfke kibidi nefret var mı dinde kendılerıne sormaları gereken duruma gelıyorlar

Akadaşlar PROAKTİF yaklaşalım lutfen konuya....

oh oh buranın en bomba yorumu bu olmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

"Rahîmlerde sizlere dilediği şekli veren O'dur. Başka ilâh yok ancak O vardır. Güçlü O'dur hikmet sahibi O'dur." (Âl-i İmrân 3/6)
buda sana kuranın cevabı:
İnsanı bir damla sudan yarattı. Birde bakarsın ki o açık bir düşman kesilmiş." (Nahl 16/4):smiley-cool:

anladık ayet biliyosun sempatiksalakcinni
anladıkta konuyla ne alakası var :delphin:
açıklada bilelim sengözlerimebaksanab

aman aman bence hıc bulasma canım benım,sana da yazılcak bir ayet bulur cıkarır sonra.Yargı Hak Hukuk mercisi kendisi ya...

Back