• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim Gecikti Ama Test NEGATİF 😣

MmerVveeEee

B:85,5🔻G:71,4🔻H:60
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
718
3.360
28
33
7 yıldır çocuk sahibi olmak için çabalıyoruz. Kendimi bildim bileli adetim gün şaşmadan düzenli olur . Bu ay ilk defa adetim 5 gün gecikti. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Sonra çok üzüldüm, ama bi yandanda umudum var. Test negatif çıkıp da sonradan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar biliyorum. Ama şu vücudutta gözlenen hamilelik belirtileri ve ya onları yaşamıyorum şu an. Bunu düşününce yok ya değilimdir diyorum. Şu virüsten dolayı hastaneye de hemen gitmek istemiyorum. Elimde bir idrar testi daha var. Ne kadar süre sonra yapayım sizce onu🙃Yardımcı olabilir misiniz kızlar

Havalara strese bağlı olarak gecikme olur. Ama benim de hamileyken hiçbir belirti olmamıştı belirti aramak boşa 🤷‍♀️

Normal şartlarda yarın adetimin son günü ama hala adet görmedim. Bugün yine elimde kalan son testi yaptım o da negatif çıktı.
Pazartesi olmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlık ocağına gidip bu belirsizlikten kurtulmak istiyorum 😣

Back