- 2 Aralık 2022
- 129
- 9
-
- Konu Sahibi tststs3842
Merhaba, ben sizin son durumunuzu merak ediyorum. Doktorunuz bir şey söyledi mi neden değerleriniz bu şekilde diye.Kızlar kan verdim bugün <1.20 ydi negatifken değer şimdi 2.69 olmuş niye acaba biliyor musunuz
Hayır tekrar gitmedim maalesefMerhaba, ben sizin son durumunuzu merak ediyorum. Doktorunuz bir şey söyledi mi neden değerleriniz bu şekilde diye.
Merhaba 18 .gün gecıkmeden sonra adet oldunuz mu
Son durum nedir acaba ? Geç döllenme ya da dış gebelik türü bir şey olabilir mi? Regl oldunuz mu bu birkaç gün içinde?Hayır tekrar gitmedim maalesef
Ben adet gördüm arkadaşım eger adet görmediysen kesinlikle test yaptır inşALLAH bir şey çıkmazDurumun ne bende aynı durumdayım çok korkuyorum akıntı var belirtiler var ama adet yok
Bende oldum ama ilk gün sabah başladı umarım adettir çok geldi ve devam ediyor çok mutluyum teşekkürlerBen adet gördüm arkadaşım eger adet görmediysen kesinlikle test yaptır inşALLAH bir şey çıkmaz
Yorumlarınızı okudumda acaba son durumunuz ne gebemisinizHayır tekrar gitmedim maalesef
Merhabalar size mesaj göndermeye çalıştım ama olmadıBen de son gebeliğimde hep evde ki testlerde negatif çıkmıştı. İnanılmaz bel ağrım vardı kan testinde 3 çıktı doktor emin olamayız çok düşük dedi. Hatta dış gebelik olabilir demişti. Meğer ikiz hamileymisim. Bebeklerim 2 yaşını gevti şimdi. Allah herkesin gönlüne göre versin