- 11 Temmuz 2021
- 98
- 40
- 28
- Konu Sahibi Sude korkmaz
Yani ayın 19 da adet olmam lazımdı 22 bişey yok idrar testinde de tek çizgi çıktı adetimde normalde düzenli gununden hiç şaşmazdıBeta mı 19 ? Onu anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ayın 19 da adet olmam lazımdı 22 bişey yok idrar testinde de tek çizgi çıktı adetimde normalde düzenli gununden hiç şaşmazdıBeta mı 19 ? Onu anlayamadım
Dediğin gibi Allah'tan umut kesilmez umarım rabbim isteyen herkese verir adet olmamam umutlandiriyor fakat dünkü idrarda çıkan tek çizgi yıktı beniAllahtan umut kesilmez. Henüz regl olmadın. Yarın hemen yap demiyorum ama hazır hissettiğinde sabah ilk idrarla yap birde.
Amin inşallah. Ama bende de belirti falan yok. Hiçbir şey yok
Çok sağol canım nasipte ne varsa onu görecez bir haftan var adete daha olsa bile çıkmaz biraz bekle derimHiç üzme canını lütfen. Allah en güzel zamanda, en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Benimde elimde test var. Test yapıp yapmama konusunda çok kararsızım. Sıfır belirti varken teste gerek var mı bilmiyorum. Sürekli kendimi dinliyorum ama sıfır belirti
Acaba pazartesi kan tahlili mi versen sağlık ocağında?Dediğin gibi Allah'tan umut kesilmez umarım rabbim isteyen herkese verir adet olmamam umutlandiriyor fakat dünkü idrarda çıkan tek çizgi yıktı beni
İnşallah canım Ama beta 22 şüpheli düzenli kan verip yükseliyor mu bakmak gerek idrarda zaten hemen belli olmuyorDayanamadım yaptım idrar testi maalesef tek çizgi üstelikte adet olmadım daha çok üzgünüm umarım senin olur bu ay hamile kalırsın
Adet olmamışim daha stresten olmasa sebeb bu kadar gecikmesi anormal hiç böyle olmamiştım ama idrarda çıkmadı kanda çıkar mı kiAcaba pazartesi kan tahlili mi versen sağlık ocağında?
İdrarda belli olması için adet kaç gün gecikmeliİnşallah canım Ama beta 22 şüpheli düzenli kan verip yükseliyor mu bakmak gerek idrarda zaten hemen belli olmuyor
Dediğin gibi Allah'tan umut kesilmez umarım rabbim isteyen herkese verir adet olmamam umutlandiriyor fakat dünkü idrarda çıkan tek çizgi yıktı beni
gecikmiş sonuçta. Varsa kanda çıkar. Yani kanda idrara göre daha çabuk çıkıyormuş zaten. En azından bilirsiniz var mı yok mu.Adet olmamışim daha stresten olmasa sebeb bu kadar gecikmesi anormal hiç böyle olmamiştım ama idrarda çıkmadı kanda çıkar mı ki
İnşallah gebeyim çok istiyorum iki senedir yok düşükten sonrada hiç kalmadım kanamam adetime 6 gün varken az kırmızı kandi iki üç günde kahverengi sonra adet daha olmamisken tertemiz adet günü geldi olmadım hala olmadım insan umudum biraz oluyor ama dün idrarda çıkmadı nYerleşme kanaması olabilir o kanamalar..Regl olmadığınız sürece umut vardır. Biraz daha bekletip testi tekrarlayın..
Elbette stress de gecikmeye sebeb oluyor İnshaAllah gebesinizdir
Erken gebelik testleri ile regl tarihinden bile önce anlayabiliyorlar. Yani çok da geçmesine gerek yok. Ama si bence kan tahlili verin. İçiniz rahat etsinİdrarda belli olması için adet kaç gün gecikmeli
Aynen inşallah vardır çok istiyorumgecikmiş sonuçta. Varsa kanda çıkar. Yani kanda idrara göre daha çabuk çıkıyormuş zaten. En azından bilirsiniz var mı yok mu.
İnşallah canım inşallahAynen inşallah vardır çok istiyorum
Tamam canım çok sağolErken gebelik testleri ile regl tarihinden bile önce anlayabiliyorlar. Yani çok da geçmesine gerek yok. Ama si bence kan tahlili verin. İçiniz rahat etsin
1 hafta diye biliyorum canımİdrarda belli olması için adet kaç gün gecikmeli
Anladım canım çok teşekkürler1 hafta diye biliyorum canım