- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Bence bekle canım belki adet olursunAdet gecikmemin 3.günü test yaptım yine negatif yarın gidip kan vereyim diyorum ara ara agrım oluyor adet olacak gibi gelen giden yok. Beklemeli miyim kan vermeli miyim Aranızda böyle olan var mı?
Malesef oldumBence bekle canım belki adet olursunBenim bugün 15nci gün adet yok daha olucak gibiyim bende bekliyorum çünkü testtim bir hafta önce negatifti .
Amin vücudum oyun oynuyor benimle. Oldum simdiBenim iki gün gecikti belirtiler vardı ama gelmiyordu adet ; tam bugün "ulan acaba" derken adet oldum. Zaten hamilelik istediğim bir durum değildi. Normal gecikme de yaşıyor olabilirsiniz Ama allah insallah sizlere nasip etsin
Gelcek ay inşallah ben daha bekliyorum bugün 15nci gün gecikmedeMalesef oldum
Test yaptım mi canımGelcek ay inşallah ben daha bekliyorum bugün 15nci gün gecikmede
1 hafta önce kan testi verdim 0 Dı adet olucak gibiyim olmazsam tekrar idrar testi yaparım 1 hafta sonraTest yaptım mi canım
Ne oldy durumunuz? Benim gecikmenin 4. Günü 3 test negatif. Tarlusal kullanıyorum 2. Günüm em ufak belirti yok. Niye adet olamıyorum1 hafta önce kan testi verdim 0 Dı adet olucak gibiyim olmazsam tekrar idrar testi yaparım 1 hafta sonra
23 gün gecikmedeyim adet olmadım idrar testi yaptım dün negatifNe oldy durumunuz? Benim gecikmenin 4. Günü 3 test negatif. Tarlusal kullanıyorum 2. Günüm em ufak belirti yok. Niye adet olamıyorum
6 gündür böyleyim bugün 7. günüm dün akşam test yaptım negatif çıktı. Dün öğlen aniden başlayan idrar yaptıktan sonra yanma var birde. Neyin nesi anlamadım bende. Yarın sabah kan verecem inşallahAdet gecikmemin 3.günü test yaptım yine negatif yarın gidip kan vereyim diyorum ara ara agrım oluyor adet olacak gibi gelen giden yok. Beklemeli miyim kan vermeli miyim Aranızda böyle olan var mı?
İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsin. Haber ver bana da canim inşallah bebis vardır.6 gündür böyleyim bugün 7. günüm dün akşam test yaptım negatif çıktı. Dün öğlen aniden başlayan idrar yaptıktan sonra yanma var birde. Neyin nesi anlamadım bende. Yarın sabah kan verecem inşallah
Bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah yazarsin burayaKızlar benim de adetimin 3. Günü bugün ama olmadım. 27 aralıkta olmam gerekiyordu ayın 27sinde test yaptım daha ilk gün diye sonuç negatifti bilmiyorum beklemekten başka çaremiz yok sanırım pazartesine kadar bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum
Enfeksiyon adet gecikmesi yapar mı 7 gün canımİdrar yolu enfeksiyonu olabilirsin. Haber ver bana da canim inşallah bebis vardır.
Adet gecikmesi yapar mi bilmiyorum ama bende gecen ay öyle oldum. İdrar yaparken yanma da vardi. İdrar yolu enfeksiyonu dedi doktor ilaç kullandım. İnşallah bebis vardır ama senin :)Enfeksiyon adet gecikmesi yapar mı 7 gün canım
Yazarım canım zaten şüpheliyim hâlâ adet olmadım.. haftasonu tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum.Bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah yazarsin buraya
Yap bakalım hayırlısı olsun şimdiden inşallah güzel haberler verirsin ❤Yazarım canım zaten şüpheliyim hâlâ adet olmadım.. haftasonu tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺ kan verdim bugün yarın çıkacak sonucu bekliyorum bendeAdet gecikmesi yapar mi bilmiyorum ama bende gecen ay öyle oldum. İdrar yaparken yanma da vardi. İdrar yolu enfeksiyonu dedi doktor ilaç kullandım. İnşallah bebis vardır ama senin :)
Inşallah canımYap bakalım hayırlısı olsun şimdiden inşallah güzel haberler verirsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?