Adetim gecikti 3 gunu test yaptim :/

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
30
Adet gecikmemin 3.günü test yaptım yine negatif yarın gidip kan vereyim diyorum ara ara agrım oluyor adet olacak gibi gelen giden yok. Beklemeli miyim kan vermeli miyim Aranızda böyle olan var mı?

Adet gecikmemin 3.günü test yaptım yine negatif yarın gidip kan vereyim diyorum ara ara agrım oluyor adet olacak gibi gelen giden yok. Beklemeli miyim kan vermeli miyim Aranızda böyle olan var mı?
Bence bekle canım belki adet olursun Benim bugün 15nci gün adet yok daha olucak gibiyim bende bekliyorum çünkü testtim bir hafta önce negatifti .

Benim iki gün gecikti belirtiler vardı ama gelmiyordu adet ; tam bugün "ulan acaba" derken adet oldum. Zaten hamilelik istediğim bir durum değildi. Normal gecikme de yaşıyor olabilirsiniz Ama allah insallah sizlere nasip etsin

6 gündür böyleyim bugün 7. günüm dün akşam test yaptım negatif çıktı. Dün öğlen aniden başlayan idrar yaptıktan sonra yanma var birde. Neyin nesi anlamadım bende. Yarın sabah kan verecem inşallah

Kızlar benim de adetimin 3. Günü bugün ama olmadım. 27 aralıkta olmam gerekiyordu ayın 27sinde test yaptım daha ilk gün diye sonuç negatifti bilmiyorum beklemekten başka çaremiz yok sanırım pazartesine kadar bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum..

Bekle bakalım hayırlısı olsun inşallah yazarsin buraya

Adet gecikmesi yapar mi bilmiyorum ama bende gecen ay öyle oldum. İdrar yaparken yanma da vardi. İdrar yolu enfeksiyonu dedi doktor ilaç kullandım. İnşallah bebis vardır ama senin :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺ kan verdim bugün yarın çıkacak sonucu bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…