- 4 Nisan 2019
- 42
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi zehrabaltali77
-
yeni bitmiş adetiniz ama yanlışlık olmasin adet tarihinizdeBen en son 9 nisanda adet oldum ondan önce bir ay doğum kontrol hapı kullanmıştım şimdi 33 gündür adet olmuyorum test yaptım negatif çıktı sizce doğru mudur? Eki Görüntüle 2257372
Pardon 9 mart yazacaktım düzelteyimyeni bitmiş adetiniz ama yanlışlık olmasin adet tarihinizde
Pardon 9 mart yazacaktım düzelteyim
Anladım çocuk istemiyorum umarım yoktur birşey gebelik testinin yanlış çıkma ihtimaline karşın yinede gidicem doktora teşekkür ederimm :)bide kan verin isterseniz o zaman belli olur...hakkınızda hayırlısı olsun
istiyorsunuz zannetmiştim kendim isteyince herkesi öyle görüyorum gidin bence emin olursunuzAnladım çocuk istemiyorum umarım yoktur birşey gebelik testinin yanlış çıkma ihtimaline karşın yinede gidicem doktora teşekkür ederimm :)
Yok yani Allah korusun olduğu takdirde aldırmak zorunda kalırım o yüzden, aslında korunuyordum ama doğum kontrol hapı kullanınca biraz rahat davrandım şimdi adetimde gecikince endişelendim o yüzden gebelik testi %100 doğru mudur?istiyorsunuz zannetmiştim kendim isteyince herkesi öyle görüyorum gidin bence emin olursunuz
Yok her gün aynı saatte içtim bitki çayı da içmedim fakat doğum kontrol hapını bıraktıktan bir ay sonra ilişkim oldu ertesi günü adet oldum ondan sonra olmadı ilişkim şuan adet olmuyorum bir aydıryumurtlama gününde hapını içmeyi unutmadıysan koruması yuksek
ama bazı bitki çayları dogum kontrol hapının etkisini sıfırlıyor onuda bil
bence stres kaynaklı diye düşünüyorumYok her gün aynı saatte içtim bitki çayı da içmedim fakat doğum kontrol hapını bıraktıktan bir ay sonra ilişkim oldu ertesi günü adet oldum ondan sonra olmadı ilişkim şuan adet olmuyorum bir aydır
İnşallah öyledirbence stres kaynaklı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim bundan sonra daha dikkat edeceğim sizce doğum kontrol hapı sonrası adet olamama durumu olur mu yani adet olamamak çok kötü bir his 33-34 gün oldu neredeyseStres sebepli gecikme..hamile degilsiniz.Nacizane tavsiyem katiyen bebek dusunmuyorsaniz dogum kontrol hapi arti kondom kullannin ve yumurtlama gunlerinde iliskiden kacinin.
idrar testi yanılabilir en iyisi kan vermeniz neden istemiyorsunuz var mı çocuğunuzYok yani Allah korusun olduğu takdirde aldırmak zorunda kalırım o yüzden, aslında korunuyordum ama doğum kontrol hapı kullanınca biraz rahat davrandım şimdi adetimde gecikince endişelendim o yüzden gebelik testi %100 doğru mudur?
Aldığım pahalı bir gebelik testi aldığım eczacı en doğru sonucu bu verir dedi o yüzdenidrar testi yanılabilir en iyisi kan vermeniz neden istemiyorsunuz var mı çocuğunuz
işallah öyledir genede emin olmak adına verin benceAldığım pahalı bir gebelik testi aldığım eczacı en doğru sonucu bu verir dedi o yüzden
Stres yüzünden 10-11 gün gecikir miStres sebepli gecikme..hamile degilsiniz.Nacizane tavsiyem katiyen bebek dusunmuyorsaniz dogum kontrol hapi arti kondom kullannin ve yumurtlama gunlerinde iliskiden kacinin.
Gecikir tabiki.Cok ama cok duzenli bir regl periodum varken tipki sizjn gibi hamilelik endisesi yuzunden yogun stres yasadim ve tam iki hafta gec regl oldum.Testler havada ucustu kadin doguma kadar gitmistim.Sizi cok iyi anliyorum biraz relax olun hersey normal ok.Stres yüzünden 10-11 gün gecikir mi
Valla çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yorumunuzla bende en kısa zamanda gideceğim doktora çok teşekkür ederimGecikir tabiki.Cok ama cok duzenli bir regl periodum varken tipki sizjn gibi hamilelik endisesi yuzunden yogun stres yasadim ve tam iki hafta gec regl oldum.Testler havada ucustu kadin doguma kadar gitmistim.Sizi cok iyi anliyorum biraz relax olun hersey normal ok.
canım kist felan varsa o yapmış olabilir bide hamilelikten dolayı düşünmedim çünkü bende 10 ay kulandım unu kuladın zaman yumurtlama olmyoBen en son 9 martta adet oldum ondan önce bir ay doğum kontrol hapı kullanmıştım şimdi 34 gündür adet olmuyorum test yaptım negatif çıktı sizce doğru mudur? Eki Görüntüle 2257372
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?