• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADETİM BİR HAFTA GECİKTİ TEST YAPTIM NEGATİF

Regl olmamamın nedeni ne olabilir ya gerçekten aklıma hamilelikten başka bir neden gelmiyor çıldırıcam artık düşünmekten çok kötü bir his ya adet olmak isteyip olamamak inşallah düşündüğüm şey yoktur kist falan vardır inşallah :(
Bir ay kullanip biraktigin kontrol hapi ve yasadign stresin etkisi.İdrar testi yaotin mi bir daha?Ayrica kist berbat bisiy dua yerine gecer ne kist ne bebek regl olucaksin insallah.

Yok her gün aynı saatte içtim bitki çayı da içmedim fakat doğum kontrol hapını bıraktıktan bir ay sonra ilişkim oldu ertesi günü adet oldum ondan sonra olmadı ilişkim şuan adet olmuyorum bir aydır
İlacın etkisi olabilir ben ilacı bıraktıktan bir sonraki ay 9 gün gecikmiştim canım

Bir ay kullanip biraktigin kontrol hapi ve yasadign stresin etkisi.İdrar testi yaotin mi bir daha?Ayrica kist berbat bisiy dua yerine gecer ne kist ne bebek regl olucaksin insallah.
Bir daha test yapamadım yarın tekrar gidicem hastaneye dua edin valla çok ihtiyacım var düşündükçe stres oluyorum psikolojik kasıklarım ağrıyor :(

Neden istemiyorsunuz, küçük çocuğunuz mu var? Yada başka bir sebep... Sonucunuzun da negatif olduğunu düşünüyorum, stresten gecikiyordur. Soğan kürü uygulayın adet içinde, 1 güne sökülüyor...

Back