• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim ard galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi askperisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

askperisi

Ziyaretçi
kızlar adetim her ay 1 2 gun ileri gidiyor ne oluyor anlamıyorum ben normalde duzenli 25 gunde adet oluyorum 4 aydır falan hep ileri gidiyo bakın adet tarihlerime 28 kasım 23 aralık 18 ocak 15 subat 16 mart gecincede hamileyim sanıyorum seviniyorum ama oluyorum bu durumda olan varmııııhihoyyyt

canım bebek istedıgınden kaynaklanabılır stres yapıyorsanda olur.kendını rahat bırak o tekrar duzelır canım

bebk ıstıyorsan vucudun olabıldıgınce gecıktırıyor benım 25 gunden 32. gune kadar cıktı sonunda hamıle kaldım ama dıs gebelık :(

canım benim adetimde 1yıldır 3 aydüzenli 2ay iyi bende anlamıyorum:emir_bebek: :1no2:

kızlar adetim her ay 1 2 gun ileri gidiyor ne oluyor anlamıyorum ben normalde duzenli 25 gunde adet oluyorum 4 aydır falan hep ileri gidiyo bakın adet tarihlerime 28 kasım 23 aralık 18 ocak 15 subat 16 mart gecincede hamileyim sanıyorum seviniyorum ama oluyorum bu durumda olan varmııııhihoyyyt

Benimde aynı durumum var bekarlığımdan beri hep 4 gün geri gelirdi ben öyle hesaplardım tam gününü değilde 4 gün evvelini o zaman kist çıkmıştıda adet döneminde olur dediler ciddiye almadım ama 1-2 kere dışında hiç gününde olmadım.26 yaşındayım 13 yıldır adet oluyorum desem düşün yani.Bünyeye bağlı ama düzelmeye bilir.3 aydırda ya 10 gün ileri gitti ya 4 gün geri geldi en son 12 günden fazla geri geldi.Kafana fazla takma ama bir dr ye görün derim bende kist çıktı ve d.kontrol hapı verdi.Bu tür adet değişimlerini ciddiye almak lazım.Mevsimseldir geçer falan diye düşünmemek lazım.Ne olur ne olmaz için ferahlasın.ınşallah hayırlısı olur..Ama bebek işini çok kafaya takınca vücut alarm vermeye başlıyor...Dikkat derim!

Son düzenleme:
Back
X