• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 8 gun gectikti idrar test negatif

masal_1804

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
126
50
28
24
Merhaba hanimlar

Buranin daha yeni uyesi oldum. Insallah bana yardimci olursunuz.

1 senedir bebek yapmaya calisiyoruz ve olmuyor gecenlerde doktoruma gittim herseyin normal oldugunu soyledi bi kac onemsiz kistimin oldugunu soyledi ve bana Inofolic kulanmami onerdi. 4 aydir kulaniyorum. Fakat 1 senedir negatif sonuc almaktan cok yoruldum tukenmis bir vaziyeteyim..
Bu ay adet olmadim tam 8 gun geciktim. Hemen internet ustu aldigim hamilelik testini denedim 2 defa negatif cikti bu durum beni cok uzdu. Aranizda idrar testi negatif cikip kan testi pozitif olan var mi? Gercekten cok ikilem arasindagim ne yapacagimi Bilmiyorum. Doktorumdan randevu aldim ama o gune kadar nasil bekliycem bilmiyorum.
Sizden gelen cevaplari bekliyorum. Teşekkürler

Evet cok duzenli gelir asla sorunum olmaz yani bazen arada 2 gun gecikir oda mevsimler derim hep ama bu sefer 8 gun gecikmesi ve idrar testimin negatif olmasi beni baya endiselendiriyor
Bence kan testi verin kafanız rahat olsun. Eğer özel hastaneye giderseniz 1-2 saat içinde çıkıyor. Devlette de öyledir muhtemelen.
İçiniz rahat eder böylece hem

Umarım hamilesinizdir.
İnternetten hangi marka testi aldınız?
Kaset test mi erken gebelik testi mi?

Merhaba hanimlar

1 senedir bebek yapmaya calisiyoruz ve olmuyor gecenlerde doktoruma gittim herseyin normal oldugunu soyledi bi kac onemsiz kistimin oldugunu soyledi ve bana Inofolic kulanmami onerdi. 4 aydir kulaniyorum. Fakat 1 senedir negatif sonuc almaktan cok yoruldum tukenmis bir vaziyeteyim..
Bu ay adet olmadim tam 8 gun geciktim. Hemen internet ustu aldigim hamilelik testini denedim 2 defa negatif cikti bu durum beni cok uzdu. Aranizda idrar testi negatif cikip kan testi pozitif olan var mi? Gercekten cok ikilem arasindagim ne yapacagimi Bilmiyorum. Doktorumdan randevu aldim ama o gune kadar nasil bekliycem bilmiyorum.
Kuzum gec dollenme olmus olabilir.

Merhaba hanimlar

Benim değil ama arkadaşımın 4 testi negatif çıktı kan testi pozitif bebeğinide doğurdu canım hayırlısı olsun senin için de

Pek sanmiyorum hamile olsaydim teste cikmazmiydi?? Interneten bir cok video izledim bazilarinda cikmamis..
Testin markasi Lifecare
gecen dedıgın ne zman gıttın dr a? onemsız kıst dedıgı ne? yumurtalık kıstı mı? kıst varsa zaten adet olamazsın? adet sokturucu verırler hep.:)

gecen dedıgın ne zman gıttın dr a? onemsız kıst dedıgı ne? yumurtalık kıstı mı? kıst varsa zaten adet olamazsın? adet sokturucu verırler hep.:)
Bu zamana kadar asla adetlerimle problem yasamadim. Hep duzenli bir sekilde geldi yaklasik bundan 1 ay once doktora gidince herseyin yolda oldugunu sadece bi kac ufak kistim oldugunu soyledi bi kistlerin nedeni ise 1 bucuk sene dogum kontrol hapi kulanmis oldugum ve birakmis oldugum mus

Back
X