yazgiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 140 5 118 Kırıkkale 8 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #1 kızlar pko luyum ama daha önce adetm hiç gecikmemişti bu ay 8 gün geçti idrar testi yaptık negatif çıktı :S sizce hastalığım ilerliyor mu ki
kızlar pko luyum ama daha önce adetm hiç gecikmemişti bu ay 8 gün geçti idrar testi yaptık negatif çıktı :S sizce hastalığım ilerliyor mu ki
andean Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2013 1.214 319 123 Antalya 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #2 yazgiii .!.: kızlar pko luyum ama daha önce adetm hiç gecikmemişti bu ay 8 gün geçti idrar testi yaptık negatif çıktı :S sizce hastalığım ilerliyor mu ki Genişletmek için tıkla... inş ilerlemiyordur. çok dua et cnm
yazgiii .!.: kızlar pko luyum ama daha önce adetm hiç gecikmemişti bu ay 8 gün geçti idrar testi yaptık negatif çıktı :S sizce hastalığım ilerliyor mu ki Genişletmek için tıkla... inş ilerlemiyordur. çok dua et cnm
yazgiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 140 5 118 Kırıkkale 10 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #3 andean .!.: inş ilerlemiyordur. çok dua et cnm Genişletmek için tıkla... hayırlısı artıııkkk (((((((((
andean .!.: inş ilerlemiyordur. çok dua et cnm Genişletmek için tıkla... hayırlısı artıııkkk (((((((((
UneTasseDeCafe Sözünü tartmadn söyleyn,aldığı cevaptan incinmesin Kayıtlı Üye 2 Mart 2013 1.808 1.673 133 Konya 10 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #4 bendede pko vardı son 3 adetimi 2 ayda bir oluyordm ama sonunda hamile olduğumu öğrendim :)
yazgiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 140 5 118 Kırıkkale 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #5 Nurian .!.: bendede pko vardı son 3 adetimi 2 ayda bir oluyordm ama sonunda hamile olduğumu öğrendim :) Genişletmek için tıkla... test yaptım cnm negatif bugün doktorumda randevum vardı eşimin işlerinde problem varmış haftaya gideceiz dedi çok korkuyorum inş bebekdir
Nurian .!.: bendede pko vardı son 3 adetimi 2 ayda bir oluyordm ama sonunda hamile olduğumu öğrendim :) Genişletmek için tıkla... test yaptım cnm negatif bugün doktorumda randevum vardı eşimin işlerinde problem varmış haftaya gideceiz dedi çok korkuyorum inş bebekdir
andean Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2013 1.214 319 123 Antalya 11 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #6 yazgiii .!.: test yaptım cnm negatif bugün doktorumda randevum vardı eşimin işlerinde problem varmış haftaya gideceiz dedi çok korkuyorum inş bebekdir Genişletmek için tıkla... inş bebektir cnm.
yazgiii .!.: test yaptım cnm negatif bugün doktorumda randevum vardı eşimin işlerinde problem varmış haftaya gideceiz dedi çok korkuyorum inş bebekdir Genişletmek için tıkla... inş bebektir cnm.
yazgiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 140 5 118 Kırıkkale 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #7 kızlar halaa adet olmadımmm
yazgiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 140 5 118 Kırıkkale 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #8 andean .!.: inş bebektir cnm. Genişletmek için tıkla... dua edin lütfen inş bebektir birazdan hastneye gdip acilden kan vericem :)))) ne olur dua edinnn
andean .!.: inş bebektir cnm. Genişletmek için tıkla... dua edin lütfen inş bebektir birazdan hastneye gdip acilden kan vericem :)))) ne olur dua edinnn
emel2608 bekliyorum.... Kayıtlı Üye 4 Kasım 2012 249 0 26 Aksaray 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #9 yazgiii .!.: dua edin lütfen inş bebektir birazdan hastneye gdip acilden kan vericem :)))) ne olur dua edinnn Genişletmek için tıkla... inşalah canımmm rabbim gönlüne göre versinnnn.... herşey gönlünce olur dilerim
yazgiii .!.: dua edin lütfen inş bebektir birazdan hastneye gdip acilden kan vericem :)))) ne olur dua edinnn Genişletmek için tıkla... inşalah canımmm rabbim gönlüne göre versinnnn.... herşey gönlünce olur dilerim
yazgiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 140 5 118 Kırıkkale 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #10 emel2608 .!.: inşalah canımmm rabbim gönlüne göre versinnnn.... herşey gönlünce olur dilerim Genişletmek için tıkla... allah razı olsun canımmm inş bana dua eden herkesin ne muradı varsa görsn inşaallah :))
emel2608 .!.: inşalah canımmm rabbim gönlüne göre versinnnn.... herşey gönlünce olur dilerim Genişletmek için tıkla... allah razı olsun canımmm inş bana dua eden herkesin ne muradı varsa görsn inşaallah :))
emel2608 bekliyorum.... Kayıtlı Üye 4 Kasım 2012 249 0 26 Aksaray 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #11 aminnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmm
Rose91 EL EVVEL YA RABBIM! Kayıtlı Üye 15 Nisan 2013 8.721 6.234 248 33 18 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #12 yazgiii .!.: kızlar pko luyum ama daha önce adetm hiç gecikmemişti bu ay 8 gün geçti idrar testi yaptık negatif çıktı :S sizce hastalığım ilerliyor mu ki Genişletmek için tıkla... tatlım daha yeniyse idrarda çıkmaz o yüzden kan testi yaptır bence hemen git.... yazgiii .!.: dua edin lütfen inş bebektir birazdan hastneye gdip acilden kan vericem :)))) ne olur dua edinnn Genişletmek için tıkla... dualarım seninle canım inşallah hamişsindir göbek atarız canım ....hakkında hayırlısı olsun canım...
yazgiii .!.: kızlar pko luyum ama daha önce adetm hiç gecikmemişti bu ay 8 gün geçti idrar testi yaptık negatif çıktı :S sizce hastalığım ilerliyor mu ki Genişletmek için tıkla... tatlım daha yeniyse idrarda çıkmaz o yüzden kan testi yaptır bence hemen git.... yazgiii .!.: dua edin lütfen inş bebektir birazdan hastneye gdip acilden kan vericem :)))) ne olur dua edinnn Genişletmek için tıkla... dualarım seninle canım inşallah hamişsindir göbek atarız canım ....hakkında hayırlısı olsun canım...
yazgiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2013 140 5 118 Kırıkkale 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazgiii #13 test fiyasko ile sonuçlandı ( yine bütün umutlar çöpe ((((( aff allahım çook zo bi durum