• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gün geçti

Umutlabrgun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
169
78
18
26
Merhabalar kızlar sizden yardım istiyorum tecrübeli arkadaşların yorumunu istiyorum adetim 6 gün geçti 3 gün önce beta hcg 2.55 çıktı. Bugün ovulasyon testi yaptım resmini atıcam, pozitif çıktı sizce tekrar yumurtluyomuyum yoksa geç döllenme olabilirmi 2 gündür hastaydım sırtım belim çok kötü ağrıyordu bugün geçti kremsi akıntım var başka belirti yok sizce ne yapmalıyım lütfen cevapsız bırakmayın sorumu, hepinize teşekkür ediyorum şimdiden❤️❤️🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• 16039676765872404795723708041809.webp
    16039676765872404795723708041809.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar kızlar sizden yardım istiyorum tecrübeli arkadaşların yorumunu istiyorum adetim 6 gün geçti 3 gün önce beta hcg 2.55 çıktı. Bugün ovulasyon testi yaptım resmini atıcam, pozitif çıktı sizce tekrar yumurtluyomuyum yoksa geç döllenme olabilirmi 2 gündür hastaydım sırtım belim çok kötü ağrıyordu bugün geçti kremsi akıntım var başka belirti yok sizce ne yapmalıyım lütfen cevapsız bırakmayın sorumu, hepinize teşekkür ediyorum şimdiden❤️❤️🤲🏻🤲🏻
Normal test yap cikar kuzum artik 6gun olmus

Beta hcg gore var ama yeni normal gebelik testi yap cnm bu dogru sonc vermeyebilir

Back