- 17 Aralık 2019
- 196
- 28
-
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
ya ben adetin 2. günü de yaptım lekeden önce ki gün. bugün yine yaptım negatifi görmek yıpratıyor bir kaç gün geçsinler olmazsa kan vermeye gidicem bakalım..Var gibi bir şeyler yaaa. Ah inşaAllah bebişiniz sizinlediridrar testi de deneyin tekrar bence
erken gebelik testi bu arada önceden de yaptım ama ikinci çizgi yeri hiç belli olmuyordu bu bir değişik ciktiBu test niyeyse arada böyle yapiyor
Bir şey diyeyim mi, gebeyken erken gebelik testleri ben de hiç pozitif olmadı:)) laboquick testlerle öğrendim adete 4 gün kala hayalet çizgiyi de onda gördümerken gebelik testi bu arada önceden de yaptım ama ikinci çizgi yeri hiç belli olmuyordu bu bir değişik cikti
maalesef adet oldum şuan büyük hayal kırıklığıBir şey diyeyim mi, gebeyken erken gebelik testleri ben de hiç pozitif olmadı:)) laboquick testlerle öğrendim adete 4 gün kala hayalet çizgiyi de onda gördüm
Yaa... Üzülmek yok asla. Çok şükür ki adet olabildin bak. Olamamak da büyük sıkıntı. Buna şükür diyelim ve adetin ikinci günü çörekotu kürüne başla sana tavsiyem. 2019 yılında konu açmıştım ayrıntılı yazdım oraya bakabilirsin profilimden. 7 sene çocuğumuz olmadı, tüp bebekle dahi nasip olmadı ama bu kür vesilesiyle yediğim ay gebe kaldımmaalesef adet oldum şuan büyük hayal kırıklığı
yaa öyle mi bakayım hemen. çok teşekkür ederim ilginiz alakaniz için. bakalım hayırlısı diyelim artık. Allah bağışlasın bu arada sizin adınıza da çok sevindimYaa... Üzülmek yok asla. Çok şükür ki adet olabildin bak. Olamamak da büyük sıkıntı. Buna şükür diyelim ve adetin ikinci günü çörekotu kürüne başla sana tavsiyem. 2019 yılında konu açmıştım ayrıntılı yazdım oraya bakabilirsin profilimden. 7 sene çocuğumuz olmadı, tüp bebekle dahi nasip olmadı ama bu kür vesilesiyle yediğim ay gebe kaldım
Vision degilmi markasierken gebelik testi bu arada önceden de yaptım ama ikinci çizgi yeri hiç belli olmuyordu bu bir değişik cikti
üşenmedim girdim okudum yazınızı çok güzel yazmışsınız gerçekten :) Sağlıkla büyüsün çocuğunuz. Bende ovülasyon testi sipariş ettim geldi yemi, 7 mayısta adet bekliyorum olduktan sonra ovulasyona ve sizin çörek otu tavsiyenize başlayacağım. Gerçi adetim düzensizdir olur muyum onu da bilmiyorum ama. Allahım hayırlısını nasip eylesinYaa... Üzülmek yok asla. Çok şükür ki adet olabildin bak. Olamamak da büyük sıkıntı. Buna şükür diyelim ve adetin ikinci günü çörekotu kürüne başla sana tavsiyem. 2019 yılında konu açmıştım ayrıntılı yazdım oraya bakabilirsin profilimden. 7 sene çocuğumuz olmadı, tüp bebekle dahi nasip olmadı ama bu kür vesilesiyle yediğim ay gebe kaldım
Teşekkür ederimüşenmedim girdim okudum yazınızı çok güzel yazmışsınız gerçekten :) Sağlıkla büyüsün çocuğunuz. Bende ovülasyon testi sipariş ettim geldi yemi, 7 mayısta adet bekliyorum olduktan sonra ovulasyona ve sizin çörek otu tavsiyenize başlayacağım. Gerçi adetim düzensizdir olur muyum onu da bilmiyorum ama. Allahım hayırlısını nasip eylesin
ben giremiyorum yazıya amaTeşekkür ederimHiçbir şey imkansız değildir çünkü Rabbimiz var hamdolsun Yazımda okuduğunuz üzere, doktorların imkansız dediği bir durumdayken Allah ol dedi ve çörek otu kürünü vesile kıldı. Bu kür ile birkaç arkadaşım da gebe kaldı. Denemekten zarar gelmez ve her ay denendiğinde zararı yok
Adetiniz gelmezse soğan kürü yapın isterseniz.
ben giremiyorum yazıya ama
Hiç içemiyorum soğan kürünüTeşekkür ederimHiçbir şey imkansız değildir çünkü Rabbimiz var hamdolsun Yazımda okuduğunuz üzere, doktorların imkansız dediği bir durumdayken Allah ol dedi ve çörek otu kürünü vesile kıldı. Bu kür ile birkaç arkadaşım da gebe kaldı. Denemekten zarar gelmez ve her ay denendiğinde zararı yok
Adetiniz gelmezse soğan kürü yapın isterseniz.
Ben bir kez enfeksiyon için denemiştim ama pek yapmadım açıkçası. Saraçoğlu'nun kürünü yapıyorlar geneldeHiç içemiyorum soğan kürünüsiz nasıl yapıyorsunuz? Belki yanlış yapıyorumdır diye soruyorum
Merhaba, durumunuz nedir? Test yaptınız mı?bir de benim 3 gün önce peceteye pembemsi akıntım geldi bir daha da gelmedi o beni suphelendirdi
kızlar 3 gün once yazdım adetim gecikti diye o günün akşamı çok az pembemsi bir sıvı geldi ve bir daha gelmedi hatta adet oluyorum sandım bugün 6. günüm test yaptım ve böyle çıktı hamilelik yok değil mi ona göre artık sadece adetimin gelmesini hayır
Merhaba ben de mayıs ayında 2 kez adet oldum . Normal reglim bittikten sonra 3 4 gün sonra tekrar başladı ve 4 gün ciddi kanamalı şekilde devam etti. Şimdi adetimde 3 günlük gecikmem var. Bu kanamalarla ilgili mi yoksa gebelik olabilir mi sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterimBende de aynısı oldu geçen ay iki kez regl oldum bi başında bi sonunda.Bu ay da bir hafta geciktim iki gün önce test yaptım negatif