- 17 Aralık 2019
- 196
- 28
-
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
yalnız şöyle bundan önce 10 gün önce küstüm düzenim değişmişti acaba o yüzden de geç olmuş olabilir miMerhabalar. O pembelik yerleşme lekesi olabilir. Kızımda iki gün bir damla şeklinde yaşamıştım. Testi 2 gün sonra tekrarlayın
Nasıl? Anlamadım tam olarak. Kustum mu demek istedinizyalnız şöyle bundan önce 10 gün önce küstüm düzenim değişmişti acaba o yüzden de geç olmuş olabilir mi
ay kusura bakmayın yanlış yazmışım. bundan önce ki adetimde 10 gün önce erken gelmişti acaba o yüzden mi gecikti demek istemiştimNasıl? Anlamadım tam olarak. Kustum mu demek istediniz
Bende de aynısı oldu geçen ay iki kez regl oldum bi başında bi sonunda.Bu ay da bir hafta geciktim iki gün önce test yaptım negatifay kusura bakmayın yanlış yazmışım. bundan önce ki adetimde 10 gün önce erken gelmişti acaba o yüzden mi gecikti demek istemiştim
aa aynı şeyi yaşıyoruzz şuan çok stresli değil miiBende de aynısı oldu geçen ay iki kez regl oldum bi başında bi sonunda.Bu ay da bir hafta geciktim iki gün önce test yaptım negatif
Evet ya gebelik yoksa da olayım da rahat edeyim artık sürekli bunu düşünüyorumaa aynı şeyi yaşıyoruzz şuan çok stresli değil mii
kesinlikle öyle insanın içi içini yiyor kan testine de gitmiyorum korkuyorum açıkçasıEvet ya gebelik yoksa da olayım da rahat edeyim artık sürekli bunu düşünüyorum
Yaaa tamamay kusura bakmayın yanlış yazmışım. bundan önce ki adetimde 10 gün önce erken gelmişti acaba o yüzden mi gecikti demek istemiştim
evet 3 gün önce geldi ve bir daha hiç gelmedi o yüzden gebelik diye düşündüm ama test negatif. Bir de tam adetten önce yumurtlama akıntım oldu adetten 5 6 gün öncesi sanırımYaaa tamam
Yani olabilir tabii. Mevsim değişikliğinde de olabiliyor düzen değişimleri. Ama sizin pembe lekeniz gelmiş adet hala yok değil mi
aa aynı şeyi yaşıyoruzz şuan çok stresli değil mii
Ben de iki gün içinde olmazsam gidicem kan vermeyekesinlikle öyle insanın içi içini yiyor kan testine de gitmiyorum korkuyorum açıkçası
mutlaka haber edinBen de iki gün içinde olmazsam gidicem kan vermeye
Tamamdır siz demutlaka haber edin
ay bir de bu sabah testi yaptım negatifi gördum uyumaya geçtim ruyamda da testin pozitif olduğunu eşime ağlayarak haber verdigimi görmüştüm o kadar üzüldüm ki uyandığımda. şuan kan testi vermeye gitsem sonucu öğrensem direkt ağlarım herhalde. ben adet olursam haber edicemTamamdır siz de
Ayy inşallah olmayız da güzel haberlerimizle eşlerimizi de sevindiririzay bir de bu sabah testi yaptım negatifi gördum uyumaya geçtim ruyamda da testin pozitif olduğunu eşime ağlayarak haber verdigimi görmüştüm o kadar üzüldüm ki uyandığımda. şuan kan testi vermeye gitsem sonucu öğrensem direkt ağlarım herhalde. ben adet olursam haber edicem
kasik ağrım var ama bel ağrım hafif bir de bende su gibi akıntı var normalde kremsi olur adetime yakin ilk defa su gibi geliyor berrak bir de adet oldum saniyorum o islakligi hissediyorum ama bi bakiyorum su gibi gelmiş.Ayy inşallah olmayız da güzel haberlerimizle eşlerimizi de sevindiririzsenin kasık ya da bel ağrın var mı bu arada
bir de benim 3 gün önce peceteye pembemsi akıntım geldi bir daha da gelmedi o beni suphelendirdiAyy inşallah olmayız da güzel haberlerimizle eşlerimizi de sevindiririzsenin kasık ya da bel ağrın var mı bu arada
Bende de çok yoğun olmasa da aynı şekilde sadece dün akşamdan beri belim ve karnım bi tık şiddetlendi ama bi vuruyo bi geciyo ben bugün olurum diye düşünmüştüm ama yine olmadım yarını da atlatırsam baya ümitlenicem kendimdenkasik ağrım var ama bel ağrım hafif bir de bende su gibi akıntı var normalde kremsi olur adetime yakin ilk defa su gibi geliyor berrak bir de adet oldum saniyorum o islakligi hissediyorum ama bi bakiyorum su gibi gelmiş.
Evet o yerleşme kanaması bence ya ben de öyle bir şey gelmedi hiçbir de benim 3 gün önce peceteye pembemsi akıntım geldi bir daha da gelmedi o beni suphelendirdi