- 16 Ocak 2023
- 175
- 32
- 25
-
- Konu Sahibi baharsensin0906
Erken değil bence direk git hiç beklemeSelamlar güzel anne ve anne adayları.
1 buçuk yıllık evliyim evliliğimin sadece ilk 1 ayı korundum onun dışında ne eşim korundu ne ben.
hiç gebelik yaşamadım açıkcası olmadı hiç. troid dediler tedavi oldum vitamin dediler onunda tedavisini oldum. sonra hiçbir sıkıntın yok dediler eşimle birlikte kontrole gittik oda sperm testi verdi temiz dediler. her ay 3-5 gecikmem oluyordu ama bu ay sanki farklı.
arkadaşlar 5 günüm geçti 2 gün önce çok feci kasıklarım ağrıyordu hatta tamam hasta olucam diyordum ama olmadım henüz. Hatta şuan çok fazla beyaz krem gibi akıntım var. 5 gündür aşırı halsizim arada başım dönüyor çok hafifte midem bulanıyor ama gögüslerimde hasasiyet hiç yok.
2-3 gününde test yaptım birşey çıkmadı açıkcası bu testlerde insanı çok üzüyor. yorumlar mısınız yarın kan vermeye gitmek istiyorum erkenmi ?
yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum ama 2 gün önce erken gebelik yaptım tek çizgiydi çok kötü bir pskoloji açıkcası herşeyi kan belirler ama buradaki yorumlar o kadar destekleyiciki benim içinErken değil bence direk git hiç bekleme
ya 1 buçuk senedir bekliyorum sizce sabır kalmışmıdır varsa kanda belli eder kendini diye düşünüyorum :)Birkaç gün daha bekleyip kendini gözlemlemeni tavsiye ederim canım. Eğer mide bulantın ve diğer belirtiler devam ederse kan verirsin zaten en kesin sonucu o veriyor. Umarım hamilesindir, hayırlısı olsun inşallah
Sen de haklısın canım, bu başka bir heyecanya 1 buçuk senedir bekliyorum sizce sabır kalmışmıdır varsa kanda belli eder kendini diye düşünüyorum :)
İnşallah hayırlı haberler veririm inşallah yıkılmam bu sefer :)Sen de haklısın canım, bu başka bir heyecano zaman merakla bekliyoruz test sonucunu
Bende bir yıldır bekliyorum valla bu ay testlerim hep hayalet çizgi şuan adete 5 gün varya 1 buçuk senedir bekliyorum sizce sabır kalmışmıdır varsa kanda belli eder kendini diye düşünüyorum :)
Amin inşallahİnşallah hayırlı haberler veririm inşallah yıkılmam bu sefer :)
hayalet çizgi nasıl oluyor umarım hamilesinizdir :)Bende bir yıldır bekliyorum valla bu ay testlerim hep hayalet çizgi şuan adete 5 gün varodaklı bekliyorum
o psikoloji inanılmaz kötü o hüzün o herşeyden vazgeçiş ne mutlu size rabbim hayırlı ömür versin ailenize maşallahAmin inşallahBen de negatifi gördükçe çok üzülmüştüm sanki hiç olmayacak gibi geliyordu ama oldu. Her şeyin bir zamanı var içini ferah tut
hayalet çizgi nasıl oluyor umarım hamilesinizdir :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım, Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda güzel haberi al inşallaho psikoloji inanılmaz kötü o hüzün o herşeyden vazgeçiş ne mutlu size rabbim hayırlı ömür versin ailenize maşallah
Ya kurban olurum size inşallah o çizgi belirirde gözünüzden mutluluk gözyaşları dökülür hayırlı bi şekilde inşallahhEki Görüntüle 3467563 Eki Görüntüle 3467564 Eki Görüntüle 3467565
Dikkatli bakınca bir çizgi gözüküyor o işte 3 gündür çıkıyor
Amin Allah razı olsun rabbim isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı bir şekilde versin doldursun inşallahRabbim gönlüne göre versin insallah
Amin canım insallahAmin Allah razı olsun rabbim isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı bir şekilde versin doldursun inşallah
Ah nerde o günler nerde ben bir yıldır bu psikolojiyi yaşıyorum Allah kimseye yaşatmasın inşallah çok zor inşallah tez zamanda evlat sahibi oluruzYa kurban olurum size inşallah o çizgi belirirde gözünüzden mutluluk gözyaşları dökülür hayırlı bi şekilde inşallahh
bende 1 buçuk yıldır bu ayda olmazsa çatlatma iğnesine başlayacağım inşallah bu sefer son bekleyişimiz olur umutlarımız sönmesin inşallahAh nerde o günler nerde ben bir yıldır bu psikolojiyi yaşıyorum Allah kimseye yaşatmasın inşallah çok zor inşallah tez zamanda evlat sahibi oluruz