Sima1903 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mart 2020 120 144 23 31 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hat_se #61 Ben de test yaptım negatif olsa çıkardı mutlaka bugün 14. Gün gecikme
marshmallow 🕊️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Kasım 2018 851 2.883 63 31 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hat_se #62 Meriii64 .!.: Hadıya hayırlısı olsun benım olmadı kulandım ilaclardan sanırım gecem ay da 6gün önce oldu ilac lar dan sanırım beklıcem artık allahin dedıgı olur dıcek bısey yok Genişletmek için tıkla... İnşallah hayrlı haberlerini alırız
Meriii64 .!.: Hadıya hayırlısı olsun benım olmadı kulandım ilaclardan sanırım gecem ay da 6gün önce oldu ilac lar dan sanırım beklıcem artık allahin dedıgı olur dıcek bısey yok Genişletmek için tıkla... İnşallah hayrlı haberlerini alırız
M Meriii64 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2020 15 5 1 40 31 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hat_se #63 marshmallow .!.: İnşallah hayrlı haberlerini alırız Genişletmek için tıkla... Haber vercem cnm sana aksam yaptım ıcın oluyo belki sabah denıcem bırde bır kac gün gecsın de olmasada Allahtan cnm
marshmallow .!.: İnşallah hayrlı haberlerini alırız Genişletmek için tıkla... Haber vercem cnm sana aksam yaptım ıcın oluyo belki sabah denıcem bırde bır kac gün gecsın de olmasada Allahtan cnm
marshmallow 🕊️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Kasım 2018 851 2.883 63 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hat_se #64 Meriii64 .!.: Haber vercem cnm sana aksam yaptım ıcın oluyo belki sabah denıcem bırde bır kac gün gecsın de olmasada Allahtan cnm Genişletmek için tıkla... Canım zaten sabah testi yap kesin sonuç veriyor diyorlar
Meriii64 .!.: Haber vercem cnm sana aksam yaptım ıcın oluyo belki sabah denıcem bırde bır kac gün gecsın de olmasada Allahtan cnm Genişletmek için tıkla... Canım zaten sabah testi yap kesin sonuç veriyor diyorlar