• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim?

Mrb arkadaslar,benim durumum okadar karısık ki,ya da
üzerine çok düşündüğüm için ben karmaşıklaştırıyorum durumu,lütfen bana bi fikir verin...Öncelikle eşimle 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ama eşimin sperm sayısı 9 milyon falan düşük yani,Bu sebeple basaramadık eşim 2 aydır düzenli ilaç kullanıyor fakat iş saatlerimiz nedeniyle pek düzenli çalışamıyoruz :).Herneyse normalde adetlerim çok düzenlidir döngüm 28 gündür kolay kolay şaşmaz,bu ay adetim 10 gün gecikti test yaptım evde negatif.11.gün sabah adet oldum normal adetimden daha az ama çok da farklı değil,tam 2 gün sürdü.27 yasındayım daha hayatım boyunca adetim 6 günden kısa sürmedi.yine evde test yaptım yine negatif.sizce idrar testine güvenmelimiyim?yoksa gidip kan tahlilimi yaptırmalıyım?Çalışıyorum ve sabah tahlil vermem için işe gitmemem lazım yani müdürümüzden fırçayı yemeyi göze alarak gitmem lazım,şimdi bide kan tahlili negatif çıkarsa boşuna gitmiş olurum diyorum,yaaa işte karmakarışık duygular içindeyim,ya psikolojik hamilelik geçiriyorum,ya gerçek bi hastalığım var,ya da düşük ihtimal ama inş. hamileyim

kızlar benimde adetimin dün gelmesi gerekiyordu ama hala bir şey yok daha önce erken geldiği oldu ama hiç gecikmemişti ama başka hiçbir belirti yok acaba hamile olabilir miyim ?:3:

adetim 5 gün geçikti ama evde test yaptım negatif kan testi yaptırmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için sizce bu durum normalmidir idrarın negatif çıkması

Aynı durumdayız adetim 2 gün geçikti evde test yaptık saatler sonra silik gözle zor seçiliyor öyle deyim 3 ve 4 gün önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu ve geçti anlamadım pff

arkadaşlar adetim 5 gün geçikti ama hala olmadım. ama olma gibi bi belirtim de yok. normalde olmadan 1 hafta önce belirtileri verirdi. sancı göğüslerde hassiyet ama şimdi hiç yok. kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ne olabilir ki acaba

Meraba Bisey sorcam benim son adet baslangicim 17 mart bitiş tarihim 22 Mart duzenli adet goruyordum Suan 5 gun gecti gebelik testi yaptim ama negatif cikti Bide sabahalri midem bulaniyor basim cok ağıriyor Ve leklenme oldu bende hatta adet gordugumu dusundum ama Lekelenmeden sonra kahve rengi akıntım basladi 4 gun surdu sizce ne ola bilir ?

Merhaba benım de 5gün adetim gecikti ama test yapmaya korkuyorum cünkü normalde hıc gecikmedi ama bir belirti yok bende de sadece kabızlık Cekiyorum sizce yapalımıyım test

Merhaba benım de 5gün adetim gecikti ama test yapmaya korkuyorum cünkü normalde hıc gecikmedi ama bir belirti yok bende de sadece kabızlık Cekiyorum sizce yapalımıyım test
Canım aynı sorun bendede var 5 gün geçikti dışarı çıkıp testte alamıyorum olucak gibi oluyorum olamıyorum kafam çok karışık bence sen test yap derim eger bir rahatsızlığın yoksa tiroit vs.

Canım aynı sorun bendede var 5 gün geçikti dışarı çıkıp testte alamıyorum olucak gibi oluyorum olamıyorum kafam çok karışık bence sen test yap derim eger bir rahatsızlığın yoksa tiroit vs.
Cnm gecen ay 6gün önce adet gördüm doktor sadece ine tedavisi uyguladı olmadı bu ay bıraktık bir senedir herseyı denedik her ay düzenli oluyorum bu ay böyle oldu gecikti her ay

Cnm gecen ay 6gün önce adet gördüm doktor sadece ine tedavisi uyguladı olmadı bu ay bıraktık bir senedir herseyı denedik her ay düzenli oluyorum bu ay böyle oldu gecikti her ay
Doktor cok güzel yumurtalikların dedı ama olmadı korkuyor insan hıc bir ilac yanıt vermedi bende acaba gecen ay erken oldugu İcin mı gecikti dıyom onla alakası ola bılir mı

Hım araya stres girincede olur canım ama düzenli olan adetin 5 gün geciktiyse bir test yaptır derim bildiğim kadar idrar testinde çıkar diye düşünüyorum en azından kafan rahat olur

Hım araya stres girincede olur canım ama düzenli olan adetin 5 gün geciktiyse bir test yaptır derim bildiğim kadar idrar testinde çıkar diye düşünüyorum en azından kafan rahat olur
Korktum ıcın test de yapamıyorum hadı hamile cıkmasam dıye yapcam ama yarın bekliyorum bende

Senın de gecıkmıs aynı durumda oldugumuz ıcın yazdım isallah ıcımızden gönlümüzden gecem olur hep bir hayal kırıklığı olmaz cünkü insan korkuyor

Korktum ıcın test de yapamıyorum hadı hamile cıkmasam dıye yapcam ama yarın bekliyorum bende
Hadi bakalım hayrlısı Rabbim Gönlüne göre versin canım 🙏 evet benimde geçikti ama bende tiroit var ve stres te tabii bunlarda etkindir diye düşünüyorum geçen sene 8 gün olmadıgımı bilirim o yüzden telaş yapmıyorum ama merakta ediyorum 😁

Isallah bakalım benım hıc gecıkmıyo tedavi gördüm halde gününde oldu hep ilac lar dan bıktım hep aynı sonucla karsılastım hep bir hüsran oldu benim bir sorunum yok ve vardır bunda da bir hayır bu ayda böyle oldu testim var ama korkuyorum bazen sanki oluvercek gıbı hissediyorum adet psikolojik heralde test yapınca kendimi hazır hısedınce sana döncem belki ilac lar yüzünden gecıkıyor dur dıye düsünüyorum kafam allak bulak artık 🤯

Isallah bakalım benım hıc gecıkmıyo tedavi gördüm halde gününde oldu hep ilac lar dan bıktım hep aynı sonucla karsılastım hep bir hüsran oldu benim bir sorunum yok ve vardır bunda da bir hayır bu ayda böyle oldu testim var ama korkuyorum bazen sanki oluvercek gıbı hissediyorum adet psikolojik heralde test yapınca kendimi hazır hısedınce sana döncem belki ilac lar yüzünden gecıkıyor dur dıye düsünüyorum kafam allak bulak artık 🤯
İnşallah hamilesindir canım haberini bekliyorum😁😍benim 5 yaşında bir kızım var aslında iki Sene sonra düşünüyoruz ikinciyi ama Allahtan tabii olursa çok seviniriz ama kızım anaokulunada başlıcak ikinciyle baya zor olucak

İnşallah hamilesindir canım haberini bekliyorum😁😍benim 5 yaşında bir kızım var aslında iki Sene sonra düşünüyoruz ikinciyi ama Allahtan tabii olursa çok seviniriz ama kızım anaokulunada başlıcak ikinciyle baya zor olucak
Allahim uzun versin cnm isallah cnm umarım dedın gıbı olur 😘😘

Merhaba cnm benım de 5günü gecikti benımde ben yapmadım daha benım hıc gecikmedi ama gecen ay 6gün önce oldu tedavi oluyor dum sonuc vermedi bu ay kendi haline bıraktım gecikti korkuyorum test yapmaya hafif arada agrım oluyo gecıyo

Ben de katiliyim benimde 5 gun gecti. 5.gunde yani dun kahverengi lekelenmem oldu .sabah test yaptim once bisey yoktu .oglen tekrar baktigimda silik bir cizgi vardi . Sonradan cikan cizgileri dikkate almayin diyorlar ama bilemedim .

Back