- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Ama olmazsa cizgi hic çıkmaz saatler sonra bile . Ay aman bi hamile kalak da hayirlisi ileEwt sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar çıkan sonuçta ne kadar doğru bilinmez oda tartışılır canım
Canım 12 gün olmuş idrarda çıkar aslında istersen yine bir test yap derim ilk hamileliğim 7 gün geçmişti ve test kırmızı iki çizgi çıkmıştı 5 günden sonra çıkar diye biliyorumBenim 12 gün oluyor bugün hala giden gelen yok sadece kasıklarımda ve bacaklarımda adet sancısı gibi arada ağrı oluyor 3 gün önce test yaptım negatif ama buradan araştırdığım kadarıyla geç döllenme falan oluyormuş evdeki testler ne kadar güvenilir bilmiyorum kafam karıştı corona korkusundan hastaneye gidip kan da veremiyorum bir kaç gün daha bekleyelim bakalım
Bugün pazar eczaneler de kapalı yarına kadar adetim gelmezse koşup gidip test alıcam ben de merak içindeyimCanım 12 gün olmuş idrarda çıkar aslında istersen yine bir test yap derim ilk hamileliğim 7 gün geçmişti ve test kırmızı iki çizgi çıkmıştı 5 günden sonra çıkar diye biliyorum
MutlakaBizede haber ver canım ☺
Olumlu olumsuz haber veririm mutlakaBizede haber ver canım ☺
İnşallah güzel haberlerini alırız canımMutlaka
Olumlu olumsuz haber veririm mutlaka
Hadi hayrlısı cnmMevsimden midir bilmem hanimlar ben de ilk defa geciktim bu ay 1 gun. Sabah test yaptim cikmadicok heyecanliyim bekliyorumm
Allahim uzun versin cnm isallah
cnm testi yaptım tek cizgi cıktı morelım bozuldu gece sonra sabah baktım bıdaha silk olmus neden acabaHım araya stres girincede olur canım ama düzenli olan adetin 5 gün geciktiyse bir test yaptır derim bildiğim kadar idrar testinde çıkar diye düşünüyorum en azından kafan rahat olur
Canım moralini bozma sonuçta yola devam dimi silikte kuruduğu için öledir bencecnm testi yaptım tek cizgi cıktı morelım bozuldu gece sonra sabah baktım bıdaha silk olmus neden acaba
silik çizgi hala yumurtanın döllenme aşamasında olduğunu gösteriyor yani bi nevi erken gebelik testi yapmissin adetinin geciken 7.gününde test yap kesin sonuç alicaksinAynı durumdayız adetim 2 gün geçikti evde test yaptık saatler sonra silik gözle zor seçiliyor öyle deyim 3 ve 4 gün önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu ve geçti anlamadım pff
Camasır suyuyla nasıl oluyor pekı onu hıc duymadım isallah güzel haber alırsın haber verirsinCanım moralini bozma sonuçta yola devam dimi silikte kuruduğu için öledir bencebende kendimce evde çamaşır suyu testi yaptım ama ne kadar doğru bilmiyorum ama baya bir köpürdü bugün test almaya gidicem bakalım ne çıkıcak
Cnm yaptınmı test benım 7gün halen adetım olmadı agrılarim da azaldıCanım moralini bozma sonuçta yola devam dimi silikte kuruduğu için öledir bencebende kendimce evde çamaşır suyu testi yaptım ama ne kadar doğru bilmiyorum ama baya bir köpürdü bugün test almaya gidicem bakalım ne çıkıcak
Canım ben sabaha doğru oldum maalesefCnm yaptınmı test benım 7gün halen adetım olmadı agrılarim da azaldı
Hadıya hayırlısı olsun benım olmadı kulandım ilaclardan sanırım gecem ay da 6gün önce oldu ilac lar dan sanırım beklıcem artık allahin dedıgı olur dıcek bısey yokCanım ben sabaha doğru oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?