adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim?

Ewt sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar çıkan sonuçta ne kadar doğru bilinmez oda tartışılır canım

Benim 12 gün oluyor bugün hala giden gelen yok sadece kasıklarımda ve bacaklarımda adet sancısı gibi arada ağrı oluyor 3 gün önce test yaptım negatif ama buradan araştırdığım kadarıyla geç döllenme falan oluyormuş evdeki testler ne kadar güvenilir bilmiyorum kafam karıştı corona korkusundan hastaneye gidip kan da veremiyorum bir kaç gün daha bekleyelim bakalım

Canım 12 gün olmuş idrarda çıkar aslında istersen yine bir test yap derim ilk hamileliğim 7 gün geçmişti ve test kırmızı iki çizgi çıkmıştı 5 günden sonra çıkar diye biliyorum

Canım 12 gün olmuş idrarda çıkar aslında istersen yine bir test yap derim ilk hamileliğim 7 gün geçmişti ve test kırmızı iki çizgi çıkmıştı 5 günden sonra çıkar diye biliyorum
Bugün pazar eczaneler de kapalı yarına kadar adetim gelmezse koşup gidip test alıcam ben de merak içindeyim

Allahim uzun versin cnm isallah
Hım araya stres girincede olur canım ama düzenli olan adetin 5 gün geciktiyse bir test yaptır derim bildiğim kadar idrar testinde çıkar diye düşünüyorum en azından kafan rahat olur
cnm testi yaptım tek cizgi cıktı morelım bozuldu gece sonra sabah baktım bıdaha silk olmus neden acaba

cnm testi yaptım tek cizgi cıktı morelım bozuldu gece sonra sabah baktım bıdaha silk olmus neden acaba
Canım moralini bozma sonuçta yola devam dimi silikte kuruduğu için öledir bence bende kendimce evde çamaşır suyu testi yaptım ama ne kadar doğru bilmiyorum ama baya bir köpürdü bugün test almaya gidicem bakalım ne çıkıcak

Aynı durumdayız adetim 2 gün geçikti evde test yaptık saatler sonra silik gözle zor seçiliyor öyle deyim 3 ve 4 gün önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu ve geçti anlamadım pff
silik çizgi hala yumurtanın döllenme aşamasında olduğunu gösteriyor yani bi nevi erken gebelik testi yapmissin adetinin geciken 7.gününde test yap kesin sonuç alicaksin

Camasır suyuyla nasıl oluyor pekı onu hıc duymadım isallah güzel haber alırsın haber verirsin

Çamaşır suyu ile denedim çok kabardı ama şimdi test yaptım negatif çıktı bugun 6 gün oldu

İdrarın üstüne 3 yemek kaşıklık çamaşır suyu döküyorsun canım kabarırsa hamilesin derler kabarmazsa degilsin

Cnm yaptınmı test benım 7gün halen adetım olmadı agrılarim da azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…