Canım aynı sorun bendede var 5 gün geçikti dışarı çıkıp testte alamıyorum olucak gibi oluyorum olamıyorum kafam çok karışık bence sen test yap derim eger bir rahatsızlığın yoksa tiroit vs.Merhaba benım de 5gün adetim gecikti ama test yapmaya korkuyorum cünkü normalde hıc gecikmedi ama bir belirti yok bende de sadece kabızlık Cekiyorum sizce yapalımıyım test
Cnm gecen ay 6gün önce adet gördüm doktor sadece ine tedavisi uyguladı olmadı bu ay bıraktık bir senedir herseyı denedik her ay düzenli oluyorum bu ay böyle oldu gecikti her ayCanım aynı sorun bendede var 5 gün geçikti dışarı çıkıp testte alamıyorum olucak gibi oluyorum olamıyorum kafam çok karışık bence sen test yap derim eger bir rahatsızlığın yoksa tiroit vs.
Doktor cok güzel yumurtalikların dedı ama olmadı korkuyor insan hıc bir ilac yanıt vermedi bende acaba gecen ay erken oldugu İcin mı gecikti dıyom onla alakası ola bılir mıCnm gecen ay 6gün önce adet gördüm doktor sadece ine tedavisi uyguladı olmadı bu ay bıraktık bir senedir herseyı denedik her ay düzenli oluyorum bu ay böyle oldu gecikti her ay
Hım araya stres girincede olur canım ama düzenli olan adetin 5 gün geciktiyse bir test yaptır derim bildiğim kadar idrar testinde çıkar diye düşünüyorum en azından kafan rahat olurCnm gecen ay 6gün önce adet gördüm doktor sadece ine tedavisi uyguladı olmadı bu ay bıraktık bir senedir herseyı denedik her ay düzenli oluyorum bu ay böyle oldu gecikti her ay
Korktum ıcın test de yapamıyorum hadı hamile cıkmasam dıye yapcam ama yarın bekliyorum bendeHım araya stres girincede olur canım ama düzenli olan adetin 5 gün geciktiyse bir test yaptır derim bildiğim kadar idrar testinde çıkar diye düşünüyorum en azından kafan rahat olur
Hadi bakalım hayrlısı Rabbim Gönlüne göre versin canımKorktum ıcın test de yapamıyorum hadı hamile cıkmasam dıye yapcam ama yarın bekliyorum bende
İnşallah hamilesindir canım haberini bekliyorumIsallah bakalım benım hıc gecıkmıyo tedavi gördüm halde gününde oldu hep ilac lar dan bıktım hep aynı sonucla karsılastım hep bir hüsran oldu benim bir sorunum yok ve vardır bunda da bir hayır bu ayda böyle oldu testim var ama korkuyorum bazen sanki oluvercek gıbı hissediyorum adet psikolojik heralde test yapınca kendimi hazır hısedınce sana döncem belki ilac lar yüzünden gecıkıyor dur dıye düsünüyorum kafam allak bulak artık
Allahim uzun versin cnm isallah cnm umarım dedın gıbı olurİnşallah hamilesindir canım haberini bekliyorumbenim 5 yaşında bir kızım var aslında iki Sene sonra düşünüyoruz ikinciyi ama Allahtan tabii olursa çok seviniriz ama kızım anaokulunada başlıcak ikinciyle baya zor olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?