merhabalar son adet tarihim 14 ocak adetim 5 gün gecikti . 2 gün önce beta hcg baktırdım 0,5 hemoliz ++ sonucu dr. şu an yok ama tekrarlanması gerekir dedi ve ben hala adet olmadım 2 gün sonra tekrar beta hcg baktırıcam. normalde adetim düzenlidir en fazla bir gün gecikir. psikolojim bozuldu hamilemiyim değilmiyim düşünmekten uyuyamıyorum bile ama çok istiyoruz inşallah hamileyimdir. lütfen yorum yaparmısınız sizce varmıdır
inşallah hamilesindir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende hamileymişim canım kanda çıkmadı yeni döllenme olunca bazen kandada çıkmıyoo kuzum insallah hamilesindir.ben 8. ayıma girdimm hadi seninde iyi haberlerini bekliyoruzzz heyecanını tahminn edebiliyorummmmm...
inşallah hamilesindir.gebelik oluştuğu zaman adet gecikince çıkıyor kanda,senin çıkmaması şansını büyük oranda düşürüyor.
benimde 5 gün gecikmeli gelmişti 3. günü kanda baktırdım negatif,2 gün sonra da adet oldum zaten.sen yinede umudunu kaybetme.
merhabalar son adet tarihim 14 ocak adetim 5 gün gecikti . 2 gün önce beta hcg baktırdım 0,5 hemoliz ++ sonucu dr. şu an yok ama tekrarlanması gerekir dedi ve ben hala adet olmadım 2 gün sonra tekrar beta hcg baktırıcam. normalde adetim düzenlidir en fazla bir gün gecikir. psikolojim bozuldu hamilemiyim değilmiyim düşünmekten uyuyamıyorum bile ama çok istiyoruz inşallah hamileyimdir. lütfen yorum yaparmısınız sizce varmıdır
tam okuyamadan cevap verdim kusura bakma canım şimdiye kadar hiç gecikme yasamamıssan bu ilkse hamile olma olabilirsin bu degerle daha cok yeni döllenmişte olabilir pazartesi belli olur tekrar verdiginde eger yükselme varsa dedigim gibi yeni döllenme olabilir
saol canım inşallah dediğin gibidir :)
bende canakkaleliyim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?