adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim?

hat_se

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
12
0
36
İstanbul
merhabalar son adet tarihim 14 ocak adetim 5 gün gecikti . 2 gün önce beta hcg baktırdım 0,5 hemoliz ++ sonucu dr. şu an yok ama tekrarlanması gerekir dedi ve ben hala adet olmadım 2 gün sonra tekrar beta hcg baktırıcam. normalde adetim düzenlidir en fazla bir gün gecikir. psikolojim bozuldu hamilemiyim değilmiyim düşünmekten uyuyamıyorum bile ama çok istiyoruz inşallah hamileyimdir. lütfen yorum yaparmısınız sizce varmıdır

canım inşallah hamilesindir ama sanırım hcg yi adetin geçtikten sonra yaptırmışsın o yüzden bebek yok gibi duruyo seni üzmek istemem ama kanda doğru sonucu veriyo hele bide adet geciktikten sonra yaptırdıysan yanılma payı yok denecek kadar az ama umarım yanılmıştır test hamile değilsende en kısa zamanda inşallah bebişin gelir sana doktorlar bazen para almak için tekrar test vs... istiyolar bide boşuna umutlandırıyolar insanları

geç döllenme olabılır bıraz daha bekle beta hcg bakıldıgında hamıle değilsin lekelenme falan yaşadınmı

moralini bozmak istemem ama ben de 3 gün geçince baktırdım ama hissediyordum hamile çıktım hemen kanda göründü.. olsa bence görülürdü

yorumlarınız için ve dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar beta hcg yi adet günümden 3 gün sonra yaptırdım lekelenme falanda olmadı bugün 5. gündü hatta artık 6. günde diyebiliriz hala adet görmedim ama çok akıntım var iştahım pek yok p.tesi tekrar test yaptırıcam inşallah hayırlı haberler alırım :)

bende hamileymişim canım kanda çıkmadı yeni döllenme olunca bazen kandada çıkmıyoo kuzum insallah hamilesindir.ben 8. ayıma girdimm hadi seninde iyi haberlerini bekliyoruzzz heyecanını tahminn edebiliyorummmmm...

inşallah hamilesindir.gebelik oluştuğu zaman adet gecikince çıkıyor kanda,senin çıkmaması şansını büyük oranda düşürüyor.

benimde 5 gün gecikmeli gelmişti 3. günü kanda baktırdım negatif,2 gün sonra da adet oldum zaten.sen yinede umudunu kaybetme.

bende hamileymişim canım kanda çıkmadı yeni döllenme olunca bazen kandada çıkmıyoo kuzum insallah hamilesindir.ben 8. ayıma girdimm hadi seninde iyi haberlerini bekliyoruzzz heyecanını tahminn edebiliyorummmmm...

ayyy canım inşallah iyice havaya girmeye başladım zaten sorma hamile değilsem çok büyük hayal kırıklığı olacak bu arada seninde az kalmış allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin :)

canım benim teşekkür ederim. normalde adetim çok düzenlidir en fazla bir gün gecikir böyle bişeyi ilk defa yaşıyorum bu durum normal değil yani ya bebek var yada başka bişey ....

canım adetlerin nasıl düzenlimi yani..

tam okuyamadan cevap verdim kusura bakma canım şimdiye kadar hiç gecikme yasamamıssan bu ilkse hamile olma olabilirsin bu degerle daha cok yeni döllenmişte olabilir pazartesi belli olur tekrar verdiginde eger yükselme varsa dedigim gibi yeni döllenme olabilir

saol canım inşallah dediğin gibidir :)

saol canım inşallah dediğin gibidir :)

canım bence çok fazla umutlanma aynısını bende yaşadım çok düzenli olan adeti 5 gün geciktti hemen kan testi yaptırdım negatif çıktı ertesi günü sabahına hastalandım bence stres yapma çok etkiliyor çünkü oluruna bırak derim bence olsaydı zaten kanda çıkardı ama inşllh hamilesindir

bende ayni seyi gecen ay yasadim 10 gun gecikme oldu 2 kez yaptirdim kan testi ama cimadi sonra doktora gittim ve kist olusmus onu ogrendim ama bu yumurtamin catlamamsi ile ilgili bisey ve bendede ilk defa gecikme oldu .
sonrasinda hemen ibrahim saracoglunun 15 gunluk sogan kurune basladim duzenli sekilde ve ardindan incir- havuc kuru 21 gunde bu surdu ve 4 aydir ovulasyon testi yapiyorduk ve yumurtlamayi tespit edemiyoduk ve bu ay 12. gun gulen yuz cikti :)))) 13. gun testi yaptik yine gulen yuz :)))
bu kurleri acil tavsiye ediyorum konuyu acan arkadasim sana bakalim denemelerimizide yaptik insalllah hayirli sonuc olursa sizlerle paylasmak isterim bu arada bende canakkalelyim :)))
hepimize boll sans

yanliz bu yumurtlama 2 gunumde hayatimda ilk defa cok agrim var bunun nedeni yada yasayan varsa bu belirtimi nedir bilemiyorum ???

bende aynı kaygıdayım. hamilemiyim? benim ki geçmedi daha yarın adt günüm. bugün test yaptım önce tek çizgiydi 5-6 saat sonra silik ikinci çizgi belirdi. elimde ovülasyon testi vardı. onuda yaptım o çift çizgi gösterdi. ondada ikinci çizgi 1. çizgiye göre daha soluk. offf beklemek ne zoorrr.

Benimde son adetim 11 ocaktı 14 şubatta kanda beta yaptırdım 1,181 çıktı kan değerim bence tekrar dene ama tekrar yok gösteriyorsa ozaman başka bişey vardır dr.a sormakta fayda var

bende canakkaleliyim canm

cnm bebis icin cirpinan Canakkalelire buraya diye forum acilirsa banada haber ver lutfen :)))) bu arada ben yeni uye oldugum icin siteyi acna anca cozmeye calisiyorum yazdigim forumu bile kaybedicek kadar acemiyim :))) canakkaleliyim ama suan londrada yasiyorum ve bebis icin ha gayret halindeyim :))) opuyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…