- 22 Kasım 2023
- 1.015
- 430
- 29
-
- Konu Sahibi Reed Flowers
Kuzu 5 gün geciktiTam adet tarihini bekle istersen ya da kan testinde hemen çıkıyor ben adetimde 1 gün sonra yaptığımda pozitif çıkmıştı adetten 10 gün önce yaptığımda negatifti istersen biraz daha bekle
Benim gecikti kuzu 5 gün hemde bugün baktım öyle çok koyu değildi hatta peçeteye silince açık bi kahverengiydi takip ediyorum şimdi gelmiyo meselaMerhabalar adetime üç gün varken kahverengi lekelenme yaşadım hatta adet olduğumu düşündüm bir gün sürdü sonra kesildi adet günü bir arkadaşımın ısrarı ile test yaptım gebeydim hemde ikiz
1 yaşındayızBenim gecikti kuzu 5 gün hemde bugün baktım öyle çok koyu değildi hatta peçeteye silince açık bi kahverengiydi takip ediyorum şimdi gelmiyo mesela
Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim
O zaman ben gidim sabah sağlık ocağına kan vermeye çünkü hiç regli belirtim yok anlam veremiyorumKan testi yapmalısın bence en neti o bende yerleşme kanaması 5-6. Hafta arasında olmuştu olabilir seninkide ama en neti tabii kan testi
Oyssss ısırırm onların o güzel minnak ellerini ayaklarını inşallah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder benimde eylül ayında kimyasalım olmuştu şimdi de 5 gün gecikince bi umutlandım1 yaşındayızrabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada daha öncede iki gebeliğim olmustu düşükle sonuçlanmıştı onlarda bu şekilde lekelenme olmadı doktora sorduğumda rahim genişlediği için olduğunu bebeğin kendine yer açtığını norml olduğunu hatta kesein yukarısında hafif kanama noktası var bebek için zararlı değil demişti nitekim çok şükür sağlıkla doğum yaptım
Benimde yoktu normalde de çok belirtim olmazdı ama sanki vücudum eksta bir şey için çalılıyor gibi geliyordu değişik valla farklı bir şey vardı onu hissediyordumO zaman ben gidim sabah sağlık ocağına kan vermeye çünkü hiç regli belirtim yok anlam veremiyorum
İnssOyssss ısırırm onların o güzel minnak ellerini ayaklarını inşallah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder benimde eylül ayında kimyasalım olmuştu şimdi de 5 gün gecikince bi umutlandım
Çok güzel bir his dimiBenimde yoktu normalde de çok belirtim olmazdı ama sanki vücudum eksta bir şey için çalılıyor gibi geliyordu değişik valla farklı bir şey vardı onu hissediyordum
Evet genelde öyle oluyor okuyorum bende çoğu kişi o zamanlar yaşamış bence ben regli olucam kendimi hazırlıyim buna :)Yerleşme kanamasınin aslında yumurtlamadan 10-12 gün sonra yaşadım
Tabii çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin belirtilerim benim tek göğsümde aşırı büyüme olmuştu,aşırı derecede uyku , birde normalde tatlı çok sevmeyen birisi olarak sürekli un helvası kavurmamÇok güzel bir his dimiinşallah bende yaşarım belki hamilelik belirtilerin neydi kaçinci haftada başladı
MaşallahTabii çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin belirtilerim benim tek göğsümde aşırı büyüme olmuştu,aşırı derecede uyku , birde normalde tatlı çok sevmeyen birisi olarak sürekli un helvası kavurmamevlendiğim gibi hamile kaldım şuan 30. Haftadayım
EvetMaşallahAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Cinsiyeti erkek mi :)
Göğüs dolgunluğu vardı bide yumurtlamadan beri akıntım ama şuan regli olacakmış gibi bi ağrım oldu bu ayda olmadı sanırım :)Evetinşallah sende en kısa zamanda yaşarsın bu tatlı telaşları herhangi bir belirtin var mı
Belirtileri çok benziyor umutsuzluğada kapılma çok tavsiyem hemen kan testi en erken gebelikte bile çıkıyorGöğüs dolgunluğu vardı bide yumurtlamadan beri akıntım ama şuan regli olacakmış gibi bi ağrım oldu bu ayda olmadı sanırım :)
Yarına kadar yine bi bekliyeyim olmazsa hemen bi test alır yaparım inşallah kalbîmden geçen olurBelirtileri çok benziyor umutsuzluğada kapılma çok tavsiyem hemen kan testi en erken gebelikte bile çıkıyor
Merakla bekliyorum inşallah Allahım bu güzel mutluluğu sanada yaşatırYarına kadar yine bi bekliyeyim olmazsa hemen bi test alır yaparım inşallah kalbîmden geçen olurhaber veririm buraya da