Reed Flowers İnne me'al'usri yüsren ✨️ Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 1.015 432 29 Bugün 03:28 Konu Sahibi Reed Flowers #21 ELCINGUR .!.: Merakla bekliyorum inşallah Allahım bu güzel mutluluğu sanada yaşatır Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim inşallah inşallah güzel haberlerle gelirim buraya
ELCINGUR .!.: Merakla bekliyorum inşallah Allahım bu güzel mutluluğu sanada yaşatır Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim inşallah inşallah güzel haberlerle gelirim buraya
A Allmala Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Haziran 2022 522 996 30 32 dakika önce Konu Sahibi Reed Flowers #22 Reed Flowers .!.: Göğüs dolgunluğu vardı bide yumurtlamadan beri akıntım ama şuan regli olacakmış gibi bi ağrım oldu bu ayda olmadı sanırım :) Genişletmek için tıkla... İnan bütün belirtiler benziyor hamileligimi anlamamistim bile ramazan temizligi yapmıştım tüm evi bide orucluydum bide doğuma giderken de kaşık karin ağrısı adet olacakmış hissi gibiydi ins rabbim gonlunuze göre verir
Reed Flowers .!.: Göğüs dolgunluğu vardı bide yumurtlamadan beri akıntım ama şuan regli olacakmış gibi bi ağrım oldu bu ayda olmadı sanırım :) Genişletmek için tıkla... İnan bütün belirtiler benziyor hamileligimi anlamamistim bile ramazan temizligi yapmıştım tüm evi bide orucluydum bide doğuma giderken de kaşık karin ağrısı adet olacakmış hissi gibiydi ins rabbim gonlunuze göre verir