• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 4 gün geçti ?

benim adet günümü 3 gün geçti ve bugün sarı bi akıntı oldu gelcek diye korkuyorum nolur bana bi cvp yazın

benim adet günümü 3 gün geçti ve bugün sarı bi akıntı oldu gelcek diye korkuyorum nolur bana bi cvp yazın

akıntı hamilelikte çok oluyor zaten.ben günlük ped kullanmak zorunda kaldım ilk aylarımda.3gün nasıl dayandın,bir test alıp yapsaydın ya.ben daha adet olmam gereken gün yapmıştım pozitif çıktı.

rabia canım test yaptın mı??
benimde arada akıntı oluyor ..zaten hamilelikte akıntı çoookk normal...hatta benim adet günü ve ertesi gün koyu renliydi şimdi açık sarı beyaz gibi...rahat ol ve test yap..

akıntı hamilelikte çok oluyor zaten.ben günlük ped kullanmak zorunda kaldım ilk aylarımda.3gün nasıl dayandın,bir test alıp yapsaydın ya.ben daha adet olmam gereken gün yapmıştım pozitif çıktı.

canım mrb
bende onu dedim valla nasıl dayandın hemn yapta bizide çatlatma meraktan

arkadaşlar ben bugün test yaptım 2 tane ikisindede koyu 2 cizgi belirdi fakat biri açık hamilemiyim acaba

arkadaşlar ben bugün test yaptım 2 tane ikisindede koyu 2 cizgi belirdi fakat biri açık hamilemiyim acaba

hadi hayırlı olsun canım hamilesin.iki çizgiden koyu olanı kontrol çizgisi.testi doğru uyguladığını gösterir.ikinciside açık renk olan yani,gebeliği bildirir.bu çizgi gebeliğin erken dönemlerinde açık renklidir,gebelik ilerledikçe koyulaşır.sadrazam darısı sana inşallah canım.

evet canım hamilesin bndede aynı şeklde oldu hatta 2-3 gün sonrada tekrarr yaptım daha koyuydu 2.çizgi azda olsa gebesin hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

yaaa çok mutluyum ama yarın bir tane daha yapacam çok teşekkür edrim sizlerede allah tüm olamyanlara versin inş

tebrikler canım hamilesin...........haziran anesi sayfasına baklerim...yakınız senle........
eh nede olsa hemşerimsin.hihihi

bi daha test yapma bence doğru dr git kan tahlillerini yapsın hamilesin bidah test nie...hihihi
benimde aynı çıkmıştı çünkü..

tmm yarın giderim canım saol ehhh nede olsa bende egedenim afyonluyum ben hemşeri sayılırız yani inş canım hamileyimdir saol canım inş dediğiniz gibi hamile olurum

ooooooooo ne güzel vayyy hemşerim benim ya valla hemşeri olmamıza çok sevindim bugün doktora gidiyorum şans dileyin kızlar

inş canım tmm bırakmam haber vericem doktordan gelince bakalım ne olacakheycandan ölecem valla

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar doktordan geldim hamileyim çok mutluyum yaa allah herkese nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X