R
rabia_03
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cicikelebek81
benim adet günümü 3 gün geçti ve bugün sarı bi akıntı oldu gelcek diye korkuyorum nolur bana bi cvp yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adet günümü 3 gün geçti ve bugün sarı bi akıntı oldu gelcek diye korkuyorum nolur bana bi cvp yazın
canım benim suan bende öleyim bir iki damla kahverengimsi gelio ama tam adet olmadım daha hadi hayırlısı inşallah hamileyizdir ne diim :1no2:
akıntı hamilelikte çok oluyor zaten.ben günlük ped kullanmak zorunda kaldım ilk aylarımda.3gün nasıl dayandın,bir test alıp yapsaydın ya.ben daha adet olmam gereken gün yapmıştım pozitif çıktı.
arkadaşlar ben bugün test yaptım 2 tane ikisindede koyu 2 cizgi belirdi fakat biri açık hamilemiyim acaba
tmm yarın giderim canım saol ehhh nede olsa bende egedenim afyonluyum ben hemşeri sayılırız yani inş canım hamileyimdir saol canım inş dediğiniz gibi hamile olurum
ooooooooo ne güzel vayyy hemşerim benim ya valla hemşeri olmamıza çok sevindim bugün doktora gidiyorum şans dileyin kızlar