• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 4 gün geçti ?

Merhabalar.. Ben 8aylık evliyim ve hiç reglimin günü geçmemişti. Bu ay 4 gün geçti . fakat bu gün duru bi kanamam oldu sizce hamile olma olasılığım var mı ?

Merhaba kizlar benimde bes gun gecti adet gununden iki gin sonra cok az siyah akintim oldu adet sandim kesildi halen olmadım kasikta batma agri sizi var olurim dedim ama hamile olabilirmiyim acaba

Mrb benm adetm düzenli ve son 5 gündür geçti üstünden ama sanki adet olacakmşm gibi bi his anlamadm gitti test yapmaya korkuyorm

bilmiyorum ki canlarım ama 1 damla kahverengimsi bişi geldi yani adet olmadım ama bugün öle bişi oldu vede idrar yollarımda ve rahimde iltihap olduğu için böle iltihap geldiğini söledi doktor bunun hamilelikle ilgisi varmıdır sizce ?
gerçi doktor iltihap olsa bile hamile olabileceğimi sölemişti ya böle işte kararsızlıktan yapmadım hadi birgün daha geçsin die bekledim cicilerim :smiley-cool:
Canım bildigim kadariyla hamile kafinlarda belirtilerden biride budur kahverengi gibi lekemi kanmi gelir yerlesme kanamasi deniliyor bebegin keseini olusturmasindan olabilir canim seninkide belki oylefir hayirlisi olsun hakkinda inşAllah

Arkadaşlar teee milatta kalmış konuları nereden bulup çıkarıyorsunuz, üstelik konu sahibi en son 2009da girmiş 🤦‍♀️

o değilde biz çok şükür hamileyiz çoğu şeyide aştık. hala bu gebelik belirtileri konularında ne arıyoz onuda anlamıyom 😬
Belki birine faydam olur diye ordan oraya yetişmeye çalışıyorum valla ben 😊

Merhaba bende birşeyler sormak istiyorum bebek sahibi olmak istiyorum hiç gecikme olmazdı geçen ay 3 gün geciktim 4.gun adet oldum bu ayda 4 gün geciktim hasta olacak gibi his oluyor ama olmuyorum kasık ağrım oluyor ara ara acaba hamile miyim

Benimde adetim 4gun gecikti kasık ağrım acayip çok birde karıncalanma oluyor arada baş dönmesi birde 14aylik oğlum var emerken de göğüs uclarim su birkaç gündür çok ağrıyor test yaptım adet günüme 2gun kala 2kez hamile değil çıktı öyle lekenmede olmadı hiç ama beyaz akintida oluyor acaba olabilirmiki diyorum birde çıkmazsada üzülürüm

Back
X