- 22 Aralık 2016
- 9
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi cicikelebek81
Merhabalar.. Ben 8aylık evliyim ve hiç reglimin günü geçmemişti. Bu ay 4 gün geçti . fakat bu gün duru bi kanamam oldu sizce hamile olma olasılığım var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bildigim kadariyla hamile kafinlarda belirtilerden biride budur kahverengi gibi lekemi kanmi gelir yerlesme kanamasi deniliyor bebegin keseini olusturmasindan olabilir canim seninkide belki oylefir hayirlisi olsun hakkinda inşAllahbilmiyorum ki canlarım ama 1 damla kahverengimsi bişi geldi yani adet olmadım ama bugün öle bişi oldu vede idrar yollarımda ve rahimde iltihap olduğu için böle iltihap geldiğini söledi doktor bunun hamilelikle ilgisi varmıdır sizce ?
gerçi doktor iltihap olsa bile hamile olabileceğimi sölemişti ya böle işte kararsızlıktan yapmadım hadi birgün daha geçsin die bekledim cicilerim :smiley-cool:
o değilde biz çok şükür hamileyiz çoğu şeyide aştık. hala bu gebelik belirtileri konularında ne arıyoz onuda anlamıyomArkadaşlar teee milatta kalmış konuları nereden bulup çıkarıyorsunuz, üstelik konu sahibi en son 2009da girmiş![]()
Belki birine faydam olur diye ordan oraya yetişmeye çalışıyorum valla beno değilde biz çok şükür hamileyiz çoğu şeyide aştık. hala bu gebelik belirtileri konularında ne arıyoz onuda anlamıyom![]()
valla bende ondan buralardayımBelki birine faydam olur diye ordan oraya yetişmeye çalışıyorum valla ben![]()