- Konu Sahibi cicikelebek81
cicilerim merhaba benim adetim 4 gün geçti ama sanki adet olacakmısım gibi his var içimde belirtileri baslıo gibi acaba hamilemiyimdir hanımlar ?:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım hayırlısı herşeyden önce test yapsaydın heme!cicilerim merhaba benim adetim 4 gün geçti ama sanki adet olacakmısım gibi his var içimde belirtileri baslıo gibi acaba hamilemiyimdir hanımlar ?:uhm:
canım bebiş rahme yerleşirken eğer bir kılcal damarın olduğu yere yerleşmeye kararverirse (genelde de öyle oluyomuş) bir iki damla lekelenme tarzında bir kanama oluyo benim başıma geldi bir iki damla kan oluyo çamaşırında regli oluyorum sanıyosun :)
yaa kızlar benim de iki gündür açık pembe lekem oluyor. dün adet günümdü. ben bu ay çatlatma iğnesi oldum. lekeye rağmen olması mümkün mü acaba? çünkü sancım falan yok . test yapmak istemiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?
cicikelebek canım umarım hamilesindir. haberini bekliyoruz.
yaa kıslar benim adetim 3 gün gecikti test yaptım negatif. sonra 2-3 damla geldi aradan 1 gün geçti hala bişey yok. noluyo böyle ya bi fikri olan var mı?((
canım sağol inşallah ya.. benim böyle kahverengi leke şeklinde geldi.senin de öyle mi olmuştu. Cmt ye kadar beklicem eğer olmazsam tekrar test yapıcam.benimde aynısı olmuştu şuanda hamileyim hatta adet oldum diye oturup ağlamıştım :) 4 gün geçtikten sonra çıktı teste halk arasında üstüne görme denieln bişi var o olabilir bebek yerleşirken oluyo ama yinede ümitlendirmek istemem bende aynen böle oldu inş seninde allah gönlüne göre verir cnm
canım sağol inşallah ya.. benim böyle kahverengi leke şeklinde geldi.senin de öyle mi olmuştu. Cmt ye kadar beklicem eğer olmazsam tekrar test yapıcam.
Bu arada allah bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım benim..
benimde aynısı olmuştu şuanda hamileyim hatta adet oldum diye oturup ağlamıştım :) 4 gün geçtikten sonra çıktı teste halk arasında üstüne görme denieln bişi var o olabilir bebek yerleşirken oluyo ama yinede ümitlendirmek istemem bende aynen böle oldu inş seninde allah gönlüne göre verir cnm
canım sağol inşallah ya.. benim böyle kahverengi leke şeklinde geldi.senin de öyle mi olmuştu. Cmt ye kadar beklicem eğer olmazsam tekrar test yapıcam.
Bu arada allah bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım benim..
canım benim suan bende öleyim bir iki damla kahverengimsi gelio ama tam adet olmadım daha hadi hayırlısı inşallah hamileyizdir ne diim :1no2: