• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 4 gün geçti ?

bilmiyorum ki canlarım ama 1 damla kahverengimsi bişi geldi yani adet olmadım ama bugün öle bişi oldu vede idrar yollarımda ve rahimde iltihap olduğu için böle iltihap geldiğini söledi doktor bunun hamilelikle ilgisi varmıdır sizce ?
gerçi doktor iltihap olsa bile hamile olabileceğimi sölemişti ya böle işte kararsızlıktan yapmadım hadi birgün daha geçsin die bekledim cicilerim :smiley-cool:

canım benimde adetim 10 gün gecikmişti ama hala adet olucakmış gibi hissediyordum test yaptım pozitif çıktı bence sende hemen bi test yap..ikinci çizgi soluk çıksa bile bu hamilesin anlamına geliyo :)) hadi hayırlısı

canım bebiş rahme yerleşirken eğer bir kılcal damarın olduğu yere yerleşmeye kararverirse (genelde de öyle oluyomuş) bir iki damla lekelenme tarzında bir kanama oluyo benim başıma geldi bir iki damla kan oluyo çamaşırında regli oluyorum sanıyosun :)

canım bebiş rahme yerleşirken eğer bir kılcal damarın olduğu yere yerleşmeye kararverirse (genelde de öyle oluyomuş) bir iki damla lekelenme tarzında bir kanama oluyo benim başıma geldi bir iki damla kan oluyo çamaşırında regli oluyorum sanıyosun :)

gerçektenmi tatlım ayy evet ölede olabilir çamaşımırımda minicik bende korktum adet oluorum hissine kapıldım. :1hug:

yaa kızlar benim de iki gündür açık pembe lekem oluyor. dün adet günümdü. ben bu ay çatlatma iğnesi oldum. lekeye rağmen olması mümkün mü acaba? çünkü sancım falan yok . test yapmak istemiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?
cicikelebek canım umarım hamilesindir. haberini bekliyoruz.

yaa kızlar benim de iki gündür açık pembe lekem oluyor. dün adet günümdü. ben bu ay çatlatma iğnesi oldum. lekeye rağmen olması mümkün mü acaba? çünkü sancım falan yok . test yapmak istemiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?
cicikelebek canım umarım hamilesindir. haberini bekliyoruz.

belkide olabilir hayatım bellide olmas bende 2 hafta önce böle bişi yaşadım ama iğne kullanmadım doktor iltihap olduğu için dedi bana bende bugünüde sayarsak 5 gündür adet görmedim inşallah hamişizdir :teytey:

yaa kıslar benim adetim 3 gün gecikti test yaptım negatif. sonra 2-3 damla geldi aradan 1 gün geçti hala bişey yok. noluyo böyle ya bi fikri olan var mı?:(((

yaa kıslar benim adetim 3 gün gecikti test yaptım negatif. sonra 2-3 damla geldi aradan 1 gün geçti hala bişey yok. noluyo böyle ya bi fikri olan var mı?:(((

benimde aynısı olmuştu şuanda hamileyim hatta adet oldum diye oturup ağlamıştım :) 4 gün geçtikten sonra çıktı teste halk arasında üstüne görme denieln bişi var o olabilir bebek yerleşirken oluyo ama yinede ümitlendirmek istemem bende aynen böle oldu inş seninde allah gönlüne göre verir cnm

benimde aynısı olmuştu şuanda hamileyim hatta adet oldum diye oturup ağlamıştım :) 4 gün geçtikten sonra çıktı teste halk arasında üstüne görme denieln bişi var o olabilir bebek yerleşirken oluyo ama yinede ümitlendirmek istemem bende aynen böle oldu inş seninde allah gönlüne göre verir cnm
canım sağol inşallah ya.. benim böyle kahverengi leke şeklinde geldi.senin de öyle mi olmuştu. Cmt ye kadar beklicem eğer olmazsam tekrar test yapıcam.

Bu arada allah bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım benim..

canım sağol inşallah ya.. benim böyle kahverengi leke şeklinde geldi.senin de öyle mi olmuştu. Cmt ye kadar beklicem eğer olmazsam tekrar test yapıcam.

wavy cim bize ne oldu herkez dagilmis nasil toplanacagiz :çok üzgünüm:

canım benim suan bende öleyim bir iki damla kahverengimsi gelio ama tam adet olmadım daha hadi hayırlısı inşallah hamileyizdir ne diim :1no2:

AMİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BENİM 5-6 DAMLA KADAR KAN GELMİŞTİ FAKAT GÖRÜMCEMİN KAHVERENGİ LEKE ŞEKLİNDE GELMİŞ CANIM İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ:dance:

canım benim suan bende öleyim bir iki damla kahverengimsi gelio ama tam adet olmadım daha hadi hayırlısı inşallah hamileyizdir ne diim :1no2:

İNŞ CANIM umarım sende hamişsindir iyi haberlerinizi bekliyorum bu arada kan testinde adetine 5 -6 gün varken bile çıkıyor benim çıkmıştı isterseniz bi deneyin arkadaşlar beklemek çok kötü çünkü kendimden biliyorum yerimseniben

Back
X