D Doree Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2013 92 16 88 Kütahya 10 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Doree #21 eszcm .!.: İçine sinmiyorsa; tekrar kan testi yaptır. Varsa az çok bir değer çıkar belli olur. Zaten çok çabuk yükseliyor betahcg Genişletmek için tıkla... Yarın gidip tekrar bı test yaptircam böyle içime dinmiyor bir taraf yarım kaldı gibi hissediyorum. Netleştirmek lazım
eszcm .!.: İçine sinmiyorsa; tekrar kan testi yaptır. Varsa az çok bir değer çıkar belli olur. Zaten çok çabuk yükseliyor betahcg Genişletmek için tıkla... Yarın gidip tekrar bı test yaptircam böyle içime dinmiyor bir taraf yarım kaldı gibi hissediyorum. Netleştirmek lazım
Romica Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2014 151 18 68 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Doree #22 Doree .!.: Yarın gidip tekrar bı test yaptircam böyle içime dinmiyor bir taraf yarım kaldı gibi hissediyorum. Netleştirmek lazım Genişletmek için tıkla... Yaptırdın mı test? Sonuç ne çıktı?
Doree .!.: Yarın gidip tekrar bı test yaptircam böyle içime dinmiyor bir taraf yarım kaldı gibi hissediyorum. Netleştirmek lazım Genişletmek için tıkla... Yaptırdın mı test? Sonuç ne çıktı?
D Doree Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2013 92 16 88 Kütahya 26 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Doree #23 Romica .!.: Yaptırdın mı test? Sonuç ne çıktı? Genişletmek için tıkla... Birdaha test yaptıramadım hiç imkanım olmadı ama yaklaşık 10 gün sonra adet oldum herhalde bundan sonra da mümkün değildir diye kontrol etmedim
Romica .!.: Yaptırdın mı test? Sonuç ne çıktı? Genişletmek için tıkla... Birdaha test yaptıramadım hiç imkanım olmadı ama yaklaşık 10 gün sonra adet oldum herhalde bundan sonra da mümkün değildir diye kontrol etmedim
Romica Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2014 151 18 68 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Doree #24 Doree .!.: Birdaha test yaptıramadım hiç imkanım olmadı ama yaklaşık 10 gün sonra adet oldum herhalde bundan sonra da mümkün değildir diye kontrol etmedim Genişletmek için tıkla... Anladım kısmet değilmiş umudumuz gelecek ayda
Doree .!.: Birdaha test yaptıramadım hiç imkanım olmadı ama yaklaşık 10 gün sonra adet oldum herhalde bundan sonra da mümkün değildir diye kontrol etmedim Genişletmek için tıkla... Anladım kısmet değilmiş umudumuz gelecek ayda
Y ytas Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2019 2 0 1 29 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Doree #25 Bn 4 gün adetm gecikti sol kasıgım agrıyo hamilemiyim szce
KaSe18 🌙 Elhamdülillah ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2018 2.980 2.126 133 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Doree #26 ytas .!.: Bn 4 gün adetm gecikti sol kasıgım agrıyo hamilemiyim szce Genişletmek için tıkla... Test yapmadan hiçbirimiz bilemez bunu arkadaşım
ytas .!.: Bn 4 gün adetm gecikti sol kasıgım agrıyo hamilemiyim szce Genişletmek için tıkla... Test yapmadan hiçbirimiz bilemez bunu arkadaşım