Bence hamilelik daha yeni o yüzden çok silik çıkıyor, inşallah hamilesindir10 aydır korunmuyorum . 3 ay önce doktora gittim polikistik over sendromu teşhisi kondu.
Bir kere yumurta büyütme ilacı kullandım ve çatlattık olmadı. Şeffaf akıntı geldi o an beraberlik oldu . O günden bugüne 18 gün geçti. Bir hafta önce kan testi yaptırdım hcg 2.0 çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti bu test yeni bir gün önce diğer idrar testinden yaptım burda çıkan silik çizgi orda belirgindi ama yine silikti . Şimdi kan sonucunu bekliyorum .içim içimi yiyor .
Bence gebelik baslamis ama daha kucuk ben adetimden 3 gun once kan verdim 2.9 negatif cikti. Adetim 4 gun gecince kan verdim 74 cikti. Insallah yukselmistir10 aydır korunmuyorum . 3 ay önce doktora gittim polikistik over sendromu teşhisi kondu.
Bir kere yumurta büyütme ilacı kullandım ve çatlattık olmadı. Şeffaf akıntı geldi o an beraberlik oldu . O günden bugüne 18 gün geçti. Bir hafta önce kan testi yaptırdım hcg 2.0 çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti bu test yeni bir gün önce diğer idrar testinden yaptım burda çıkan silik çizgi orda belirgindi ama yine silikti . Şimdi kan sonucunu bekliyorum .içim içimi yiyor .
Canım hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaaaaar müjdemi isterim bebiş geliyor
Amin canım inşallah allahım herkese hayırlısını nasip etsin.Canım hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bir doktora git istersen canımBir kere böyle geldi sonra tuvalete çıkınca kahverengi geldi peçeteye. Şimdi de bu resimdeki gibi . Beta hcg sonucum 22.30 çıkmıştı. Anneler yardımcı olun korkuyorum.
Acile gidin mutlaka. kimyasal olabilir ya da düşük tehliken var ise ilaç verirler. umarım bebeğin seninledirBir kere böyle geldi sonra tuvalete çıkınca kahverengi geldi peçeteye. Şimdi de bu resimdeki gibi . Beta hcg sonucum 22.30 çıkmıştı. Anneler yardımcı olun korkuyorum.
Malesef düşük yapmışım bta hcg değerim 22 den 14 e düşmüşAcile gidin mutlaka. kimyasal olabilir ya da düşük tehliken var ise ilaç verirler. umarım bebeğin seninledir
Bu degerlerde dusukten saymiyolar canim kimyasal gebelik dollenme olmus ama tutunamamis kisacasi. Hic canini sıkma lutfen bende dun 117 beta ile kanama gecirdim aninda 85e dustu. Ve dis gebelik ihtimali uzerinde duruyolar. Kimyasal olsun diye dua ediyorum. Bugun bi infertilite uzmaninada gorundum bunu soylemenize bile gerek yok dusuk oykusu icinde saymiyoruz ve sizin ureme gebe kalma oranlarinizi etkilemiyo dedi. Hatta ve hatta sorunlu embriyo vucuttan atilinca sagliklisina yer acilir diyede ekledi. Yani onumuzdeki aylarda saglikli bi gebelik gecirme sansin yuksek Allahin izniyleMalesef düşük yapmışım bta hcg değerim 22 den 14 e düşmüş
çok çok geçmiş olsun.. ilk düşüğünüz mü? benim de 2 kaybım var doktorlar önermiştir gerçi ama birden fazla kaybınız varsa genetik testlere baktırın istersenizMalesef düşük yapmışım bta hcg değerim 22 den 14 e düşmüş
İnşallah hayırlısı olsun diyorum . Rabbim sizinde canınızı yakmasın inşallah . Sağlıkla olsun hayırlısıyla .Bu degerlerde dusukten saymiyolar canim kimyasal gebelik dollenme olmus ama tutunamamis kisacasi. Hic canini sıkma lutfen bende dun 117 beta ile kanama gecirdim aninda 85e dustu. Ve dis gebelik ihtimali uzerinde duruyolar. Kimyasal olsun diye dua ediyorum. Bugun bi infertilite uzmaninada gorundum bunu soylemenize bile gerek yok dusuk oykusu icinde saymiyoruz ve sizin ureme gebe kalma oranlarinizi etkilemiyo dedi. Hatta ve hatta sorunlu embriyo vucuttan atilinca sagliklisina yer acilir diyede ekledi. Yani onumuzdeki aylarda saglikli bi gebelik gecirme sansin yuksek Allahin izniyleInsallah bende kimyasal geciriyorumdur dis gebelik yerine...
Amiin vardir bi hayir dicez bizim anlayamayacagimiz bir sebebi Allah bilir. Insan bir gun saglikli olsun diye dua ederken diger gun bir an once sonlansin diye dua edebiliyo iste hayat boyle bisey moral bozmadan kendimize dikkat ederek umutla tevekkulle bu guzel yola devamİnşallah hayırlısı olsun diyorum . Rabbim sizinde canınızı yakmasın inşallah . Sağlıkla olsun hayırlısıyla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?