Adetim 4 gün gecikti

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kizlar adetim dört gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif. Sadece kasik ağrım var . Hafif bir şekilde göğüs agrim var . Adeti bu kadar gecikip idrar testi negatif çıkıp hamile olan var mı

Benim adetimin geciktiği 2. Gün test yaptığımda negatifti. 5. Gün akşam saatlerinde silik çizgi gördüm. Ertesi sabah testi yeniledim yine silik çıktı. Haftaiçi kan vermeye gideceğim. Siz de birkaç gün sonra bir daha test yapın bence.

Sizde belirti var mı. Benim göğüslerim hafif ağrıyor .ve kasıklarım

Benim geçen hafta salıdan cmt kadar devamlı çişim varmış gibi hissettim. Sol kasığımda ağrı vardı. Normalde dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Çok umutlanmak istemiyorum ama normalde 4 5 günde gecikmiyor. Şuan biraz baş ağrısı var ve beyaz akıntı geliyor. Bunlar belirti mi bilmiyorum galiba 2 3 gün daha beklemem gerekiyor

Kizlar adetim dört gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif. Sadece kasik ağrım var . Hafif bir şekilde göğüs agrim var . Adeti bu kadar gecikip idrar testi negatif çıkıp hamile olan var mı
aynı durumdayız 5 gün olacak adetim gecikmesi bir iki gün önce testim negatif çıktı belirtilerim de sizin gibi yine gelmezse bir test daha yapacağım

aynı durumdayız 5 gün olacak adetim gecikmesi bir iki gün önce testim negatif çıktı belirtilerim de sizin gibi yine gelmezse bir test daha yapacağım
Benim bugünle birlikte gecikeli 9 gün olacak. En son gecikmenin 2. Gunu test yaptım negatif çıkmıştı. Tekrar test yapmaya korkuyorum. Ne yapacağımı bilemedim. 2 gün önce kasigimin içinde bir doluluk bir gerilme hissettim defalarca çok yoğun. O nedir anlayamadim

Ya canım benimde öyle şuan adetim 5 gün gecikti, yaptığım 4 testte de arkasında çizgi belirdi, erken gebelik testi sipariş ettim onda çıkar mı sen normal gebelik testi mi yaptın çok korkuyorum kimyasal falan mı oldum acaba,

Evet ben normal kaset test kullandım ve akşam saatlerinde yaptım. 5. Gün silik çıktı, ertesi sabah da silik çıktı. 8. Gün yine akşam yaptım koyulaşmıştı. 10. Günü kan verdim 698 çıktı betam. Benim geç döllenmeymiş sanırım.

Ay ne güzel rabbim sağlıkla tutunmasını sağlasın sana, bana da biraz umut oldu bu konu herkes adet gecikmeden öğrendiği için hamile olmadığıma kanaat getirmiştim, ama geç döllenmeyle 10. Gün olabilir diyorsun çok güzel, ya şey acaba en son adet tarihin ne zamandı ve kan da hangi gün çıktı, yumurtlama tarihini biliyor musu yumurtlamadan kaç gün sonra silik çıkmaya başladı çok sordum ama heyecanlandım bir an

Amin canım teşekkür ederim. Ben de burayı okurken aynı psikolojideydim. Herkes bat tan 5 gün önce silik görüp öğreniyordu. Ben de 1 hafta öncede test yapmaya başlamıştım. Tabi ki sonuçlar kar beyazı. pek bir belirtim de yoktu o zaman. En son bat 2 gün geçince yaptım yine beyaz görünce dedim olmadı bu ay. Zaten 2. Ayımız hemen olmaz insanlar yıllarca bekliyor dedim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz. Hatta adet olayım da soğan kürüne başlayayım diye bekliyordum açıkçası. Sonra 3 gün daha geçti gelen giden yok, elimde de test vardı dedim yapayım bitsin yenisini alırım öbür ay. Ben beyaz görmeyi beklerken yavaş yavaş pembe bir çizgi belirmeye başladı. Eşime gösterdim o da gördü. Belki test bozuktur dedim, ertesi sabah bir daha yaptım. Konum var hatta fotolar var orda bakabilirsin.
Neyse sadede geleyim, şöyle ki benim adet döngüm düzenli değil minimum 34 maksimum 45 gün sürebiliyor. Takvim uygulaması 33 günden hesaplamış dolayısıyla onun gösterdiği bat aslında 1 hafta öncesiydi muhtemelen. Ondan çıkmafı galiba benim. Zaten yumurtlama 8 ağustos gösteriyor ama beta hcg ye göre 13ünde falan döllenmiş olması gerek. Uzun yazdım kusura bakma

Rabbim ne zaman isterse nasip ediyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın,ay bende aynı senin gibiyim psikolojim bozuldu biraz, adetlerim benimse düzensiz ama ortalama 35-37 günde oluyordum yani 2 gün daha var aslında gecikti diyebilmek için ben 30 temmuz da adet gördüm en son tahmini 19-20 ağustosta yumurtlama yaşadım en son 6 eylüle kadar beklemem gerekiyor galiba, inşallah bende senin gibi bu mutluluğu yaşarım,

İnşallah canım sağol, isteyen herkese versin Daha adetine varmış, 3-4 gün geçmesini bekle bence o zaman testte kesin çıkar acele etme. Sonucu yaz mutlaka

İnşallah canım sağol, isteyen herkese versin Daha adetine varmış, 3-4 gün geçmesini bekle bence o zaman testte kesin çıkar acele etme. Sonucu yaz mutlaka
İnşallah yazacağım buraya zaten benim gibi olan birisi varsa umut olur gerçekten hamileysem yani düşük ihitmal hamile kalmam ama yine de beklicem,

Erken gebelik testim gelecek bugün sence yapayım mı, yoksa 6 eylülü mü bekleyim kafam çok karışık hamile olmadığıma öğrenirsem üzülücem galiba, sen de testler negatif çıkınca ne hissettin hamile olduğunu hissettin mi benim belirtilerim de var ama pms de olabilir

Yarın sabah ilk idrarla yap olmazsa canım. Negatif çıkınca belirtim de pek yoktu zaten olmadığını kabullenmiştim. Sonra görünce şaşırdım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…