Adetim 4 gün gecikti

Şuan belirtilerin var mı canım . Göğüs ağrın var mi
Var canım dün başladı üstüne yatamıyorum acıyor. Kalçamda ara ara batma var bir de hafif kasık ağrısı.

Kizlar ben ayri konuda açtım kimse yazmadı belki burda benzer bi durum yasayan vardir benim bugün tam 17 gün oldu adetim gecikeli. Adetten 4 gün önce hafif pembe sadece peceteye silince bidefalik bi lekelenmem oldu. Pek üstüne düşmedim. Adetim gecikince acaba yerlesme kanamasimi diye düsündüm. Idrar testi yaptim aralikli olarak hepsi negatifdi. En son 3 gün önce clearbluenun testini yaptim öglen saatlerinde oda negatifdi. Kan testi yaptiramadim yurtdisindayim burda hemen kan testi yapmiyolar malesef. Bugün gögüslerimde agrimaya basladi. Halsizlik bi on gündür fln var. En cok belim ve kasiklarim agriyo idrar testi iki hafta sonra pozitif cikardi herhalde dimi

Tekrar yap test bence canım

çıkardı bence canım bayağı gecikmiş

Selam kızlar. İkli gündür kahverengi akıntım devam ediyor. Bugün de baş dönmem oldu. İlk defa yaşıyrm bunu. Bunu yaşayan var mı

Termin iste doktora git canım.ülkemin sağlık sistemi harika gerçekten.Avrupa vasat.

Aret nedir anlamadım ama regle demek istiyorsunuz sanırım. Evet geçti. 2gün.bu baş dönmesi işini anlamış değilim.
Evet adet demek istedim.Peki test falan yaptınız mı?bence bi test yapın eğer çift çizgi varsa kan verin ve 2 güne bir artışını gözlemleyin.

Evet adet demek istedim.Peki test falan yaptınız mı?bence bi test yapın eğer çift çizgi varsa kan verin ve 2 güne bir artışını gözlemleyin.
Birkaç güne yapacağım teşekkürler ilgilendiğiniz için. Geçen ay d acele ettin 2gün yaptım çift çizgiyi gördüm ama diğer gün kanamam oldu acele etmeye em bu kez.
Baş dönmesi normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…