- 28 Ağustos 2020
- 8.504
- 37.608
- 498
Var canım dün başladı üstüne yatamıyorum acıyor. Kalçamda ara ara batma var bir de hafif kasık ağrısı.Şuan belirtilerin var mı canım . Göğüs ağrın var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım dün başladı üstüne yatamıyorum acıyor. Kalçamda ara ara batma var bir de hafif kasık ağrısı.Şuan belirtilerin var mı canım . Göğüs ağrın var mi
adetin kaç gün geçtikten sonra basladi canımVar canım dün başladı üstüne yatamıyorum acıyor. Kalçamda ara ara batma var bir de hafif kasık ağrısı.
6 gün diyebiliriz, benim adet döngüm biraz uzun ve düzensiz.adetin kaç gün geçtikten sonra basladi canım
Tekrar yap test bence canımBenim bugünle birlikte gecikeli 9 gün olacak. En son gecikmenin 2. Gunu test yaptım negatif çıkmıştı. Tekrar test yapmaya korkuyorum. Ne yapacağımı bilemedim. 2 gün önce kasigimin içinde bir doluluk bir gerilme hissettim defalarca çok yoğun. O nedir anlayamadim
çıkardı bence canım bayağı gecikmişKizlar ben ayri konuda açtım kimse yazmadıbelki burda benzer bi durum yasayan vardir
benim bugün tam 17 gün oldu adetim gecikeli. Adetten 4 gün önce hafif pembe sadece peceteye silince bidefalik bi lekelenmem oldu. Pek üstüne düşmedim. Adetim gecikince acaba yerlesme kanamasimi diye düsündüm. Idrar testi yaptim aralikli olarak hepsi negatifdi. En son 3 gün önce clearbluenun testini yaptim öglen saatlerinde oda negatifdi. Kan testi yaptiramadim yurtdisindayim burda hemen kan testi yapmiyolar malesef. Bugün gögüslerimde agrimaya basladi. Halsizlik bi on gündür fln var. En cok belim ve kasiklarim agriyo
idrar testi iki hafta sonra pozitif cikardi herhalde dimi
![]()
Tşk ederim cevap verdiğin içinçıkardı bence canım bayağı gecikmiş![]()
Termin iste doktora git canım.ülkemin sağlık sistemi harika gerçekten.Avrupa vasat.Kizlar ben ayri konuda açtım kimse yazmadıbelki burda benzer bi durum yasayan vardir
benim bugün tam 17 gün oldu adetim gecikeli. Adetten 4 gün önce hafif pembe sadece peceteye silince bidefalik bi lekelenmem oldu. Pek üstüne düşmedim. Adetim gecikince acaba yerlesme kanamasimi diye düsündüm. Idrar testi yaptim aralikli olarak hepsi negatifdi. En son 3 gün önce clearbluenun testini yaptim öglen saatlerinde oda negatifdi. Kan testi yaptiramadim yurtdisindayim burda hemen kan testi yapmiyolar malesef. Bugün gögüslerimde agrimaya basladi. Halsizlik bi on gündür fln var. En cok belim ve kasiklarim agriyo
idrar testi iki hafta sonra pozitif cikardi herhalde dimi
![]()
Aretiniz geçti miSelam kızlar. İkli gündür kahverengi akıntım devam ediyor. Bugün de baş dönmem oldu. İlk defa yaşıyrm bunu. Bunu yaşayan var mı
Aret nedir anlamadım ama regle demek istiyorsunuz sanırım. Evet geçti. 2gün.bu baş dönmesi işini anlamış değilim.Aretiniz geçti mi
Evet adet demek istedim.Peki test falan yaptınız mı?bence bi test yapın eğer çift çizgi varsa kan verin ve 2 güne bir artışını gözlemleyin.Aret nedir anlamadım ama regle demek istiyorsunuz sanırım. Evet geçti. 2gün.bu baş dönmesi işini anlamış değilim.
Birkaç güne yapacağım teşekkürler ilgilendiğiniz için. Geçen ay d acele ettin 2gün yaptım çift çizgiyi gördüm ama diğer gün kanamam olduEvet adet demek istedim.Peki test falan yaptınız mı?bence bi test yapın eğer çift çizgi varsa kan verin ve 2 güne bir artışını gözlemleyin.
Aricam pztesiye kdr olmazsam. Ama çok korkuyorum kötü birseyse diyeTermin iste doktora git canım.ülkemin sağlık sistemi harika gerçekten.Avrupa vasat.
Değil inşallah bi sıkıntı yokturBirkaç güne yapacağım teşekkürler ilgilendiğiniz için. Geçen ay d acele ettin 2gün yaptım çift çizgiyi gördüm ama diğer gün kanamam olduacele etmeye em bu kez.
Baş dönmesi normal mi sizce
Test yap hemen çıkarsa kan verrsin canımTşk ederim cevap verdiğin içinadetim gecikmez hiç. Birde o hafif bidefalik olan kanama yerleşme kanamasina benzedigi için kafam karıştı.
Yarın son kez yapayım bari. Yine çıkmazsa ümidimi keserim artikTest yap hemen çıkarsa kan verrsin canım![]()