- 5 Mayıs 2015
- 20
- 4
- 37
-
- Konu Sahibi Lilium0631
Soğan suyu adet gecikmesi yapıyoEşimle geri çekilme yöntemiyle korunduk yaklaşık 15 gün önce ilişkiye girdik ve adetim 4 gün gecikti. Belimde ve kasıklarımda inanılmaz ağrı var. Her ay göğüslerim şişerdi bu ay göğüslerimde değişiklik yok. Eczaneden test aldım sonuç negatifti. Gecikmenin sebebi ne olabilir ?sizce ? Şu an asla bebek istemiyoruzAllah'ım tüm isteyenlere nasip etsin ama şimdilik bize etmesin. Bu arada adetim geciktiği için sinameki, civan perçemi ve hayıt otu tükettim çok fazla miktarda. Buna ek olarak birde soğan suyu içtim
Soğan suyu adet gecikmesi yapıyo
stres yasadın mı bu onbes gun ıcınde sennın gonlunkı neyse o olsun ıns yoktur ama olma ıhtımalı de var bıseyler ıcmeyı kes ve kan testı yaptır bence ıdrar da çıkmayabılıyor
Bn kullandım cnm bnde 8 gün adet gecikmesi yaptı
Acaba ben hamilemiyim çok belirtim var
istiyorum cnm yumurtlama takibi yaptım yakaldım. Bugünde adet gunum ama adet olmadm inş hamişimdirİstiyorsanız inşallah hamilesindir canım :)
o belırtılere takılma cnm kımısınde hıcbır belırtı olmuyor kasık bel bacak agrısı da kuvvetle gebelıgı dusunduruyor bekle bakalım ama o içtıgın seylerı kes cnm hanı belkı varsa zarar gormesın yavrucak tamam şimdi sırası degıl sızın ıcın ama gelemey karar vermısseTabi iş stresi var biraz. Ama hava değişimine de bağlı olabilir mi bilmiyorum.. Bu gün yine test yaptım yine negatif sonuç. Çalışıyorum ancak hafta sonu gidebilcem hastaneye bakalım. Ama belirtileri okudum çok fazla belirtim yok mesela göğüs uçlarının renginin koyulaşması en belirgin belirtiymiş öyle şeyler yok yani.. Sadece kasık, bel ve bacak ağrım var
İsistiyorum cnm yumurtlama takibi yaptım yakaldım. Bugünde adet gunum ama adet olmadm inş hamişimdir
Zaten kasık ve bel ağrısıyla başlar göğüs çok daha ilerleyince çıkar ortayaTabi iş stresi var biraz. Ama hava değişimine de bağlı olabilir mi bilmiyorum.. Bu gün yine test yaptım yine negatif sonuç. Çalışıyorum ancak hafta sonu gidebilcem hastaneye bakalım. Ama belirtileri okudum çok fazla belirtim yok mesela göğüs uçlarının renginin koyulaşması en belirgin belirtiymiş öyle şeyler yok yani.. Sadece kasık, bel ve bacak ağrım var
o belırtılere takılma cnm kımısınde hıcbır belırtı olmuyor kasık bel bacak agrısı da kuvvetle gebelıgı dusunduruyor bekle bakalım ama o içtıgın seylerı kes cnm hanı belkı varsa zarar gormesın yavrucak tamam şimdi sırası degıl sızın ıcın ama gelemey karar vermısse
hakkınızda hayırlısı olsun cnm yaaaİnşallah yoktur öyle birşeydaha evliliğimiz yeni hiç hazır değiliz
hakkınızda hayırlısı olsun cnm yaaa
Zaten kasık ve bel ağrısıyla başlar göğüs çok daha ilerleyince çıkar ortayahamile de olabilirsin belli olmaz hakkında hayırlısı
alabilirim hakkınıİnşallahhhh Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) şu an benim hakkımı sana verebilir mesela :)
alabilirim hakkını