Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu şekilde öğrendim cnm kasık bel bacak agrısıyla suphelendim kanda çıktı.ama senin regl geçmiş cıkması gerekirdi testte sen kanda baktır hemen iş çıkışında
Ben bu şekilde öğrendim cnm kasık bel bacak agrısıyla suphelendim kanda çıktı.ama senin regl geçmiş cıkması gerekirdi testte sen kanda baktır hemen iş çıkışında
Ya ama içime boşalma gibi bi durum olmadı. Hemen duşa girdim öyle yatayım dinleneyim gibi bir durumum da olmadı.. 4 tane test yaptım hepsi de negatif çıktı.. Zaten Allah korusun varsa bile içtiğim şeylerle mahvettim
Ya ama içime boşalma gibi bi durum olmadı. Hemen duşa girdim öyle yatayım dinleneyim gibi bir durumum da olmadı.. 4 tane test yaptım hepsi de negatif çıktı.. Zaten Allah korusun varsa bile içtiğim şeylerle mahvettim
Okullarımız yeni bitti evlendik hemen durumuzu toparlamaya haZırlanıyoruz. Daha evliliğimiz çok yeni evliliğimizi oturtmaya çalışıyoruz. İkimizde çalışmak mecburiyetindeyiz şu an hamile olmam işimi kaybetmeme neden olacak ve en büyük sorun kendimi hiiiiiiiççççç anne olmaya hazır hissetmiyorum
Öyledir öyle merak etme keyfine bak içtiğin seylerdendir büyük ihtimal....ama kafan rahat etmicekse emin olmak istiyorsan kan ver sonuç 1 saate çıkıyor bu kadar basit
Öyledir öyle merak etme keyfine bak içtiğin seylerdendir büyük ihtimal....ama kafan rahat etmicekse emin olmak istiyorsan kan ver sonuç 1 saate çıkıyor bu kadar basit