çok üzülüyorum tek çizgi görünceBen senin yerinde olsam 30 kere yapmsitim test iyi sabirliymissin canim :) ben gununu bile beklerken catladim, yaptin mi test?
Yarın yapar yapmaz yazacam buraya olumlu yada olumsuz soyluycemSonucu söyler misin insallah vardır belirtilerin neydi
Seni cok iyi anliyoum uzülme demekle olmuyor tabi ama üzülme inşallah vardırEvet aslında ilk zamanlar bende öyleydim ama artık
çok üzülüyorum tek çizgi görünceama sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum
Belkide benimde yalancı çizgi bilemiyorum artıkArkadaşlar freely ve softec bende yalancı çizgi çıkarmıştı
İnşallah ya Rabbim duysun sesimiziSeni cok iyi anliyoum uzülme demekle olmuyor tabi ama üzülme inşallah vardır
İnşallah Rabb'im nasip eder testte çıktımı yani ikinci çizgi canımİnşallah vardır çok istiyoruz artık her ay test aynı sorunlar üzülüyorum artık elimde artimed kaset test var ama kahverengi lekelenme oldu nasıl neden çizgi çıktı üstüne görme yada yerleme olurken çizgi çıkması normal mi
Freely erken gebelik yaptım bugün silik ama gözle görülür çıktı dün miretech kaset test yaptım cikmadi bisiy adet kanamasi mi değil mi anlayamıyorum kahverengi lekelenme oldu testten sonra şuan bitmiş gibi ama baş ağrısı dönmesi tiksinme bulantı sağ sol kasikta batma varİnşallah Rabb'im nasip eder testte çıktımı yani ikinci çizgi canım
Yani soylediklerinin çoğu var gibi belirtiler ayy hadi inşallahFreely erken gebelik yaptım bugün silik ama gözle görülür çıktı dün miretech kaset test yaptım cikmadi bisiy adet kanamasi mi değil mi anlayamıyorum kahverengi lekelenme oldu testten sonra şuan bitmiş gibi ama baş ağrısı dönmesi tiksinme bulantı sağ sol kasikta batma var
Yaptinizmi testİnşallah Rabb'im nasip eder testte çıktımı yani ikinci çizgi canım
Evet yaptım lavaboya koydum beş dkka sonra silik çizgi çıktı ama belirsiz bile ben feneri tuttum öyle baktım acaba yanlışlik payı varmıdırYaptinizmi test
Silik çizgi çıktı ama yani çok net bile değil yarın tekrarmi denesem direk gidip kanmi versem bilemedinmerhaba sonucunuz nedir,
Arkadaşlar lekelenmenin ardından pıhtı şeklinde koyu renk akıntım oldu bugun sabah hormon testi verdim doktor her ay bakiyor az önce sonuclarima baktım pazartesi sonuclarimi göstercem rica etsem gebeliğe etken olan test sonuclarim hangileri lütfen bakar mısınız bu arada geçen ay folidoce diye bir folik asit verdi 3 ay kullanmamı söyledi geçen ay TSH değerim 0.62 FSH değerim 3.60 çıktı bugünkü sonuclarimi atıyorum sizlere yorumlar mısınız lütfenYani soylediklerinin çoğu var gibi belirtiler ayy hadi inşallahbence kan vermelisin
Yani soylediklerinin çoğu var gibi belirtiler ayy hadi inşallahbence kan vermelisin
Ve ani kramplar batmalar dewam ediyor hala akıntım öğlen saatlerinde 1 ped doldurmak suretiyle bitti ama önce kahverengi sonra pıhtı şeklinde gelip koyulastiArkadaşlar lekelenmenin ardından pıhtı şeklinde koyu renk akıntım oldu bugun sabah hormon testi verdim doktor her ay bakiyor az önce sonuclarima baktım pazartesi sonuclarimi göstercem rica etsem gebeliğe etken olan test sonuclarim hangileri lütfen bakar mısınız bu arada geçen ay folidoce diye bir folik asit verdi 3 ay kullanmamı söyledi geçen ay TSH değerim 0.62 FSH değerim 3.60 çıktı bugünkü sonuclarimi atıyorum sizlere yorumlar mısınız lütfen
Kuzum pıhtı gelmesini kimyasal diyorlar istersen bir kan ver daha net anlaşılırVe ani kramplar batmalar dewam ediyor hala akıntım öğlen saatlerinde 1 ped doldurmak suretiyle bitti ama önce kahverengi sonra pıhtı şeklinde gelip koyulasti
Verdim pazartesi sonuçları göstermek için gidecemKuzum pıhtı gelmesini kimyasal diyorlar istersen bir kan ver daha net anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?