Amin çok teşekkür ederim güzel duaların içinAdetiniz gecikmiş zaten test yapmak için neyi bekliyorsunuzhayırlısıyla dua ile çağırın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hemen bir test yapmanızı öneririm inşallah vardır
Yani benim arkadaşım adet olmayı bekliyordu asla gebe olduğunu düşünmedi sabaha kadar kesin adet olucam diyordu sancı çekiyordu sonrasında gebe olduğunu öğrendi kuzenim de 2 ay geçtikten sonra gebe olduğunu öğrendi her insanda farklı gösterir belirtiler anlayamazsın bazen sen yinede güvenilir bir test yap en azından yoksa da adet olucam mı olmicam mı diye kendini strese sokmazsın gebeysen zaten çift çizgi çıkar hayırlısıyla ha değilsen de Allahtan istemeye devam edeceğiz bende çok istiyorum 9 aydır bekliyorum hala sonuç alamadım bakalım hayırlısıAmin çok teşekkür ederim güzel duaların içinama başka hiç bir belirti yok ne adet olacak gibi nede hamilelik gibi o yüzden bekleyim dedim ama bende kararsız kaldım sen böyle diyince
Benimde reglım 29 aralıkta olucam yumurtlamam 5-6 gün oldu bendede kasıklarda sancı oluyor bazenMecbur test yapacaksınız başka şekilde ögrenemezsiniz. Ben de buna benzer belirtiler yaşıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin aynen test yapmam lazım doğru söylüyorsununuzMecbur test yapacaksınız başka şekilde ögrenemezsiniz. Ben de buna benzer belirtiler yaşıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa valla umut oldunuz bana bu yazdıklarınizla aslında doğru herkeste belirti olacak diye birşey yok 5 yıldır hep tek çizgi görmekten artık umudumu kaybediyorum açıkçası ama gidebilirsem test almaya gidecem birazdan teşekkür ederim bu aradaYani benim arkadaşım adet olmayı bekliyordu asla gebe olduğunu düşünmedi sabaha kadar kesin adet olucam diyordu sancı çekiyordu sonrasında gebe olduğunu öğrendi kuzenim de 2 ay geçtikten sonra gebe olduğunu öğrendi her insanda farklı gösterir belirtiler anlayamazsın bazen sen yinede güvenilir bir test yap en azından yoksa da adet olucam mı olmicam mı diye kendini strese sokmazsın gebeysen zaten çift çizgi çıkar hayırlısıyla ha değilsen de Allahtan istemeye devam edeceğiz bende çok istiyorum 9 aydır bekliyorum hala sonuç alamadım bakalım hayırlısı
Banada haber verirseniz çok mutlu olurum eğer negatif çıkarsa da üzülmeyin unutmayın Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verir herşeyin bir zamanı var sadece dua edinYaa valla umut oldunuz bana bu yazdıklarınizla aslında doğru herkeste belirti olacak diye birşey yok 5 yıldır hep tek çizgi görmekten artık umudumu kaybediyorum açıkçası ama gidebilirsem test almaya gidecem birazdan teşekkür ederim bu arada
Tamam yaptığım an size haber verecem olumlu yada olumsuz ama inşallah olumlu haber vermek nasip olur aynen artık akışına bıraktım diyorum ama sadece diyorumBanada haber verirseniz çok mutlu olurum eğer negatif çıkarsa da üzülmeyin unutmayın Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verir herşeyin bir zamanı var sadece dua edin
Bekliyorum mutlakaTamam yaptığım an size haber verecem olumlu yada olumsuz ama inşallah olumlu haber vermek nasip olur aynen artık akışına bıraktım diyorum ama sadece diyorumyine merak ediyorum doğrusu
Ayy az önce eşimde bana gelirekn freely testi alip gelmis yapmadım ama dahaArkadaşlar merhabalar kaç günlerdir bitmeyen sancılar ağrılar kasıklarımda geçen ay 12 sinde adet oldum bu ay olmadım miretech kaset test yaptım dün gece tek çıktı az önce freely erken gebelik yaptım silik çıktı anında 10 dk sonrada peceteye kahverengi akıntı geldi nedir ne değildir 1 yıl olacak bebek istiyoruz doktorlara gore herşey yolunda lütfen yardımcı olun
Ayy inşallah vardır ya yarın sabah tekrar bir test yap eğer adete dönmezse vardır çünkü baya geçmiş adetinArkadaşlar merhabalar kaç günlerdir bitmeyen sancılar ağrılar kasıklarımda geçen ay 12 sinde adet oldum bu ay olmadım miretech kaset test yaptım dün gece tek çıktı az önce freely erken gebelik yaptım silik çıktı anında 10 dk sonrada peceteye kahverengi akıntı geldi nedir ne değildir 1 yıl olacak bebek istiyoruz doktorlara gore herşey yolunda lütfen yardımcı olun
Ben senin yerinde olsam 30 kere yapmsitim test iyi sabirliymissin canim :) ben gununu bile beklerken catladim, yaptin mi test?Öncelikle merhaba bu konuyla ilgili çok yorum okudum ama hala kafam da sorular var o yüzden sizlere sormak istedim beş yıllık evliyim hiç hamilelik yaşamadım bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik mfk ürünlerini kullanıyorum adetim 4 gün gecikti adet olmam gereken gün sağ ayagima çok şiddetli ağrı giriyordu sanki halter kaldirmisim gibi felaket bir ağrı giriyordu gündür ise sağ yumurtlagimda ağrı var eğilirken yürürken özellikle agiriyordu bu durumu yaşayıp hamile kalan varmı bu şekilde öğrenen test yapmak istemiyorum tek çizgi görmekten korkuyorum artık o yüzden deneyimleriniz benimle paylaşırmisiniz
Ayy inşallah vardır ya yarın sabah tekrar bir test yap eğer adete dönmezse vardır çünkü baya geçmiş adetin
Sonucu söyler misin insallah vardır belirtilerin neydiAyy az önce eşimde bana gelirekn freely testi alip gelmis yapmadım ama daha
Ayy az önce eşimde bana gelirekn freely testi alip gelmis yapmadım ama daha