• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4 gün gecikti sağ yumurtlagimda ağrı var

İnşallah vardır çok istiyoruz artık her ay test aynı sorunlar üzülüyorum artık elimde artimed kaset test var ama kahverengi lekelenme oldu nasıl neden çizgi çıktı üstüne görme yada yerleme olurken çizgi çıkması normal mi
İnşallah Rabb'im nasip eder testte çıktımı yani ikinci çizgi canım

İnşallah Rabb'im nasip eder testte çıktımı yani ikinci çizgi canım
Freely erken gebelik yaptım bugün silik ama gözle görülür çıktı dün miretech kaset test yaptım cikmadi bisiy adet kanamasi mi değil mi anlayamıyorum kahverengi lekelenme oldu testten sonra şuan bitmiş gibi ama baş ağrısı dönmesi tiksinme bulantı sağ sol kasikta batma var 😞

Kızlar hepinize tavsiyem tek cizgi görürüm diye korkup test yapmamazlık yapmayın ki gebelik varsa düzgünce takip edebilin hem beta yükselisini hemde sağlıklı gebelik olup olmadığını. Yeni dış gebelik ameliyatı geçirmis biri olarak yazıyorum asla takiplerinizi ihmal etmeyin

Freely erken gebelik yaptım bugün silik ama gözle görülür çıktı dün miretech kaset test yaptım cikmadi bisiy adet kanamasi mi değil mi anlayamıyorum kahverengi lekelenme oldu testten sonra şuan bitmiş gibi ama baş ağrısı dönmesi tiksinme bulantı sağ sol kasikta batma var 😞
Yani soylediklerinin çoğu var gibi belirtiler ayy hadi inşallah 🤲bence kan vermelisin

Freely marka gebelik testini internetten almıştım iki aydır kullandım ikisindede silik çıkardı regliye yakın ve gittikcede koyulasan silikler çıkıyordu bu ay onlara guvenmedim başka marka erken gebelik aldım çıkmadı reglide oldum zaten oyuzden o markaya güvenmeyin derim

Yani soylediklerinin çoğu var gibi belirtiler ayy hadi inşallah 🤲bence kan vermelisin
Arkadaşlar lekelenmenin ardından pıhtı şeklinde koyu renk akıntım oldu bugun sabah hormon testi verdim doktor her ay bakiyor az önce sonuclarima baktım pazartesi sonuclarimi göstercem rica etsem gebeliğe etken olan test sonuclarim hangileri lütfen bakar mısınız bu arada geçen ay folidoce diye bir folik asit verdi 3 ay kullanmamı söyledi geçen ay TSH değerim 0.62 FSH değerim 3.60 çıktı bugünkü sonuclarimi atıyorum sizlere yorumlar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_20241221_023804.jpg
    IMG_20241221_023804.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20241221_023727.jpg
    IMG_20241221_023727.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar lekelenmenin ardından pıhtı şeklinde koyu renk akıntım oldu bugun sabah hormon testi verdim doktor her ay bakiyor az önce sonuclarima baktım pazartesi sonuclarimi göstercem rica etsem gebeliğe etken olan test sonuclarim hangileri lütfen bakar mısınız bu arada geçen ay folidoce diye bir folik asit verdi 3 ay kullanmamı söyledi geçen ay TSH değerim 0.62 FSH değerim 3.60 çıktı bugünkü sonuclarimi atıyorum sizlere yorumlar mısınız lütfen
Ve ani kramplar batmalar dewam ediyor hala akıntım öğlen saatlerinde 1 ped doldurmak suretiyle bitti ama önce kahverengi sonra pıhtı şeklinde gelip koyulasti

Eklentiler

• IMG_20241221_023804.jpg
    IMG_20241221_023804.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20241221_023727.jpg
    IMG_20241221_023727.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 29
Back
X