Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dört geciktiği halde negatif cıktıysa gebelik yokturMerhaba arkadaşlar, adetim hiç 4 gün gecikmezdi ilk defa gecikti. Sadece kasık ağrım var başka hiç bir belirtim yok. 2 ve 3. Gün test yaptım negatif çıktı ilaç falan da kullanmıyorum acaba hamile olabilir miyim ?
Ablamın 5 gün geciktiği halde idrarda negatif çıktı 7. Günde kanda çıktı. O çok kafamı karıştırıyorCanım dört geciktiği halde negatif cıktıysa gebelik yoktur
Valla o zaman olabilir bekle bakalım adet olmazsan sende kan ver belkide vardır bebisAblamın 5 gün geciktiği halde idrarda negatif çıktı 7. Günde kanda çıktı. O çok kafamı karıştırıyor
Teşekkür ederimValla o zaman olabilir bekle bakalım adet olmazsan sende kan ver belkide vardır bebis
Merhaba benimde 4 gun gecikti testte negatif çıktı 4 gun sonra tekrar yaptim cok silik cizgi çıktı ertesi yun kan verdim 43.7 ile gebeyimMerhaba arkadaşlar, adetim hiç 4 gün gecikmezdi ilk defa gecikti. Sadece kasık ağrım var başka hiç bir belirtim yok. 2 ve 3. Gün test yaptım negatif çıktı ilaç falan da kullanmıyorum acaba hamile olabilir miyim ?
Mesela ne kadar bekleyeyim yarın gidip kan versem çıkar mı acabaCanım belki geç döllenme olmuştur bekle bakalım biraz daha
Olabiliyor yani böyle. Tebrikler bu aradaMerhaba benimde 4 gun gecikti testte negatif çıktı 4 gun sonra tekrar yaptim cok silik cizgi çıktı ertesi yun kan verdim 43.7 ile gebeyim
Üç gün bekle beta değeri iki günde bir ikiye katlarMesela ne kadar bekleyeyim yarın gidip kan versem çıkar mı acaba
Tamam yarın alıp deneyeceğim teşekkürlerErken gebelik testlerde bakabilirsin
Peki kasık ağrısı normal mi ?Üç gün bekle beta değeri iki günde bir ikiye katlar
Evet regl zamanları olurPeki kasık ağrısı normal mi ?
Valla canım bir kaç gün daha bekle ama burda 17 gün sonra anca pozitife dönenleri bile okudukMesela ne kadar bekleyeyim yarın gidip kan versem çıkar mı acaba
Kan değil idrar ver bence :)Mesela ne kadar bekleyeyim yarın gidip kan versem çıkar mı acaba