Merhaba arkadaşlar bugün adetim gecikeli 3.günüm 1 saat önce product or diye bir erken gebelik testi yaptım ama böyle belli belirsiz çok ama çok yakından baktığınız da fark edeceğiniz hafif bir silik çizgi vardı. Korkuyorum kimyasal mı diye. Çünkü yunurtlamam tam ortada oldu adet döngünün gebelik düzgün olsaydı daha net çıkardı çizgi diye düşünüyorum. Benim gibi bu durumu yaşayıp gebeliğin in ögrencen varmı? Nolur dua edin bana şu mübarek günlerde. Akşam kan vericem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 3 gün geçti erken gebelik testinde belli belirsiz bir çizgi var. Hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi Handemiy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?testini at bi bakalım inş.vardır cnmMerhaba arkadaşlar bugün adetim gecikeli 3.günüm 1 saat önce product or diye bir erken gebelik testi yaptım ama böyle belli belirsiz çok ama çok yakından baktığınız da fark edeceğiniz hafif bir silik çizgi vardı. Korkuyorum kimyasal mı diye. Çünkü yunurtlamam tam ortada oldu adet döngünün gebelik düzgün olsaydı daha net çıkardı çizgi diye düşünüyorum. Benim gibi bu durumu yaşayıp gebeliğin in ögrencen varmı? Nolur dua edin bana şu mübarek günlerde. Akşam kan vericem
Valla canım testi buraya atsam belki siz göremeyebilirsiniz bile okadar silik dur atayımtestini at bi bakalım inş.vardır cnm
testini at bi bakalım inş.vardır cnm
testini at bi bakalım inş.vardır cnm
Eklentiler
Şimdi alıp yapıcam kaset test. Kanda verdim şimdi dayanamadım lütfen siz gebesin iz bana dua edin gebe olayım kimyasal olmasın. 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştimBence bu test bozuk. Çünkü normalde bu kadar yakın değil pozitif çizgisi. Başka bir tane daha yapmayı deneyin ama kaset test deneyin. Erken gebelik değil
İnşallah Rabbim size sağlıkla bir bebek nasip etsin. İnşallah hamilesinizdir.Her şey gönlünüzce olsun inşallahŞimdi alıp yapıcam kaset test. Kanda verdim şimdi dayanamadım lütfen siz gebesin iz bana dua edin gebe olayım kimyasal olmasın. 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim
Allah razı olsun şu mübarek günlerde inşallahİnşallah Rabbim size sağlıkla bir bebek nasip etsin. İnşallah hamilesinizdir.Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Sonucunuz nedir gebelik var mı ?Allah razı olsun şu mübarek günlerde inşallah
İnşallah gönlünce olur canım haber verGebelik çıkmadı ozaman ama hala adet olmadım bugün gecikmenin 9.günü bekliyorum adet olmayı ama olmamda gebelik vardır inşallah
Bence var canım kaç gün var bataMerhaba hamilelik varmi sizce? Bakarmisizniz lutfennnEki Görüntüle 2844887
3 gun var canimBence var canım kaç gün var bata
Kan ver bence canım3 gun var canim
Benimkinde var mı sizcetestini at bi bakalım inş.vardır cnm
Sahah yaptım şmdi baktım git gide koyulaşıyor
Eklentiler
Ayy var gibi canım ama önemli olan ilk 10 dk. Elinde testin varsa yarın yine yap koyulasma olursa kan verBenimkinde var mı sizce
Sahah yaptım şmdi baktım git gide koyulaşıyor
İnşallah canımAyy var gibi canım ama önemli olan ilk 10 dk. Elinde testin varsa yarın yine yap koyulasma olursa kan ver