Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye
- Konu Sahibi Ebsamkai
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
İnşallah sizde hamilesinizSanki konuyu ben açtım gibi hissettim.benim de adetim 3 gündür geçiyor.2 tane test yaptım negatif.kan testi için korkuyorum.arada kasık batması dışında hiçbir belirti de yok.sizin durumunuz ümit olur bana da.umarım hamilesinizdir
Benim de belim agırıyor kasıklarım agıryor ara sıra adet sancısı gibi sancı görüyorum
Teşekkür ederim4 gün daha bekleyin ve kan testi yapın. Ya da ayın 1 ine kadar bekleyin o zaman test yapın daha garanti. Erken olmuş olabilir.
Benim de adetimin gecikmesinin üçüncü günü bugün test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için ama adetim düzenli dır üç ay önce gecikti böyle hamilesin dedi acile gittim haftasına kanamam başladı kimyasal gebelik olmuş meğer, bi hafta bekleyelim bence sabretmek zor ama hayal kırıklığı daha kötü yaptığım testin haddi hesabı yokBen hala adet olmadım dün belim de çok ağrı vardı hafif hafif karnım ağıryor 3 gün geçti adetim sizce hamile miyim test yaptım iki kere negatif çıktı kan testi için de çok korkuyorum negatif olursa diye aranız da böyle plan var mıydı
Ben şimdi gene test yaptım birşey yok böyle beklemek de insanı çok yıpratıyor ya inşallah ikimiz de hamileyzdirBenim de adetimin gecikmesinin üçüncü günü bugün test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için ama adetim düzenli dır üç ay önce gecikti böyle hamilesin dedi acile gittim haftasına kanamam başladı kimyasal gebelik olmuş meğer, bi hafta bekleyelim bence sabretmek zor ama hayal kırıklığı daha kötü yaptığım testin haddi hesabı yok
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
Testi ilk idrarla mi yaptınız.ben yarın da adet olmazsam kan vermeye gideceğim artık.hiç gecikme olmazdı.hatta geçen ay 26.gün adet oldum.dedim 2 gün onun gecikmesidir belki.yarını iple çekiyorumİnşallah sizde hamilesiniz
Benim de belim agırıyor kasıklarım agıryor ara sıra adet sancısı gibi sancı görüyorum
Testi ilk idrarla mi yaptınız.ben yarın da adet olmazsam kan vermeye gideceğim artık.hiç gecikme olmazdı.hatta geçen ay 26.gün adet oldum.dedim 2 gün onun gecikmesidir belki.yarını iple çekiyorum[/QUOT
Yok hayır ilk idrarla yapmadım az önce yaptım testi bende diyorum ki olsa silik bile olsa çıkmaz mıydı hiç böyle gecikmezdi bende yarın veya akşam giderim kan testine
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
Bilmiyorum ya hakkımız da hayırlısı sonuçları haberleşelim olur muSanırım çıkmaz ilk idrar olmasa.çünkü daha yeni olabilir.siz ilk idrarla da deneyin.ben o yüzden yarın sabah yapmayı düşünüyorum
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
Amin.yazarım mutlaka ben.siz de yazın.eğer varsa burda takvim oluştururuz
Bilmiyorum ya hakkımız da hayırlısı sonuçları haberleşelim olur mu
İnşallah vardır ikimiz de de ben kendimden pek ümitli değilim ama olsun vardır bi hayır herşey de :) beliniz veya sırtınız çok hafif agırıyor muAmin.yazarım mutlaka ben.siz de yazın.eğer varsa burda takvim oluştururuz
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
Benim fıtığım var ya ağrım oluyordu o yüzden bazen.ben belirti bile bulamıyorum.sadece bir haftadır ağzımda acı bir tat var.iki gündür kasikta hafif batma.ve bugün başlayan baş ağrısı.İnşallah vardır ikimiz de de ben kendimden pek ümitli değilim ama olsun vardır bi hayır herşey de :) beliniz veya sırtınız çok hafif agırıyor mu
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
İlk defa adetim böyle gecikti ilaç kullandım ondan demekki ben adet oldum kuzum inşallah sen hamilesin dır gerçekten çok isterim bunuBen şimdi gene test yaptım birşey yok böyle beklemek de insanı çok yıpratıyor ya inşallah ikimiz de hamileyzdir
Sıkma canını inşallah bi daha ki ay kalırsın bende pek ümidim yok adet olurum o şansı göremiyorumİlk defa adetim böyle gecikti ilaç kullandım ondan demekki ben adet oldum kuzum inşallah sen hamilesin dır gerçekten çok isterim bunu
Kendimde ya
Allah büyüktür olur mu olur dualarım seninle senin yüzün bu ay gülsün inşallah :)Sıkma canını inşallah bi daha ki ay kalırsın bende pek ümidim yok adet olurum o şansı göremiyorum
Kendimde ya
Kafana takma güzel anne adayı bende takmadım artık umudumu kestim ve hamilelik müjdesi geldi. Doktora görünüyodum ilaçları falan kullanıyodum ama dediğim gibi umudum yoktu, veee hemen o ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahBen hala adet olmadım dün belim de çok ağrı vardı hafif hafif karnım ağıryor 3 gün geçti adetim sizce hamile miyim test yaptım iki kere negatif çıktı kan testi için de çok korkuyorum negatif olursa diye aranız da böyle plan var mıydı