• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebsamkai

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
219
74
18
25
Ben hala adet olmadım dün belim de çok ağrı vardı hafif hafif karnım ağıryor 3 gün geçti adetim sizce hamile miyim test yaptım iki kere negatif çıktı kan testi için de çok korkuyorum negatif olursa diye aranız da böyle plan var mıydı

4 gün daha bekleyin ve kan testi yapın. Ya da ayın 1 ine kadar bekleyin o zaman test yapın daha garanti. Erken olmuş olabilir.

Sanki konuyu ben açtım gibi hissettim.benim de adetim 3 gündür geçiyor.2 tane test yaptım negatif.kan testi için korkuyorum.arada kasık batması dışında hiçbir belirti de yok.sizin durumunuz ümit olur bana da.umarım hamilesinizdir

Sanki konuyu ben açtım gibi hissettim.benim de adetim 3 gündür geçiyor.2 tane test yaptım negatif.kan testi için korkuyorum.arada kasık batması dışında hiçbir belirti de yok.sizin durumunuz ümit olur bana da.umarım hamilesinizdir
İnşallah sizde hamilesiniz
Benim de belim agırıyor kasıklarım agıryor ara sıra adet sancısı gibi sancı görüyorum

Ben hala adet olmadım dün belim de çok ağrı vardı hafif hafif karnım ağıryor 3 gün geçti adetim sizce hamile miyim test yaptım iki kere negatif çıktı kan testi için de çok korkuyorum negatif olursa diye aranız da böyle plan var mıydı
Benim de adetimin gecikmesinin üçüncü günü bugün test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için ama adetim düzenli dır üç ay önce gecikti böyle hamilesin dedi acile gittim haftasına kanamam başladı kimyasal gebelik olmuş meğer, bi hafta bekleyelim bence sabretmek zor ama hayal kırıklığı daha kötü yaptığım testin haddi hesabı yok

Benim de adetimin gecikmesinin üçüncü günü bugün test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için ama adetim düzenli dır üç ay önce gecikti böyle hamilesin dedi acile gittim haftasına kanamam başladı kimyasal gebelik olmuş meğer, bi hafta bekleyelim bence sabretmek zor ama hayal kırıklığı daha kötü yaptığım testin haddi hesabı yok
Ben şimdi gene test yaptım birşey yok böyle beklemek de insanı çok yıpratıyor ya inşallah ikimiz de hamileyzdir

İnşallah sizde hamilesiniz
Benim de belim agırıyor kasıklarım agıryor ara sıra adet sancısı gibi sancı görüyorum
Testi ilk idrarla mi yaptınız.ben yarın da adet olmazsam kan vermeye gideceğim artık.hiç gecikme olmazdı.hatta geçen ay 26.gün adet oldum.dedim 2 gün onun gecikmesidir belki.yarını iple çekiyorum

Testi ilk idrarla mi yaptınız.ben yarın da adet olmazsam kan vermeye gideceğim artık.hiç gecikme olmazdı.hatta geçen ay 26.gün adet oldum.dedim 2 gün onun gecikmesidir belki.yarını iple çekiyorum[/QUOT
Yok hayır ilk idrarla yapmadım az önce yaptım testi bende diyorum ki olsa silik bile olsa çıkmaz mıydı hiç böyle gecikmezdi bende yarın veya akşam giderim kan testine

Sanırım çıkmaz ilk idrar olmasa.çünkü daha yeni olabilir.siz ilk idrarla da deneyin.ben o yüzden yarın sabah yapmayı düşünüyorum

İnşallah vardır ikimiz de de ben kendimden pek ümitli değilim ama olsun vardır bi hayır herşey de :) beliniz veya sırtınız çok hafif agırıyor mu
Benim fıtığım var ya ağrım oluyordu o yüzden bazen.ben belirti bile bulamıyorum.sadece bir haftadır ağzımda acı bir tat var.iki gündür kasikta hafif batma.ve bugün başlayan baş ağrısı.

Her ay belirti aradığım sonucunda hüsranla biten zamanlarımdan dolayi aslında ben bu ay adetin ilk gününden itibaren bende olan değişiklikleri not ettim.hamilelik belirtisi zannedip sevinmeyeyim diye.adet yaklasinca tüm belirtiler bitti:)

Geçmiş olsun benim bi tek belirti olarak kısa kısa sancılar bel sırt agrısı bi de az Az akıntı

Ben şimdi gene test yaptım birşey yok böyle beklemek de insanı çok yıpratıyor ya inşallah ikimiz de hamileyzdir
İlk defa adetim böyle gecikti ilaç kullandım ondan demekki ben adet oldum kuzum inşallah sen hamilesin dır gerçekten çok isterim bunu

İlk defa adetim böyle gecikti ilaç kullandım ondan demekki ben adet oldum kuzum inşallah sen hamilesin dır gerçekten çok isterim bunu
Sıkma canını inşallah bi daha ki ay kalırsın bende pek ümidim yok adet olurum o şansı göremiyorum
Kendimde ya

Kafana takma güzel anne adayı bende takmadım artık umudumu kestim ve hamilelik müjdesi geldi. Doktora görünüyodum ilaçları falan kullanıyodum ama dediğim gibi umudum yoktu, veee hemen o ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Back