Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve benim döngülerim 23 ile 26 arası oluyor akıntım var sağ kasık agrım var halsizlik az da olsa yeni eklendi erken gebelik yaptım silik çıktı lütfen yardımcı olurmusunuz çok istiyorum anne olmayı tekli olan en son yaptığım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 3 gün gecikti
- Konu Sahibi duygugns
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2022
- 5.335
- 3.040
- 103
Tekli olan epey dağılmış ama diğer testler de belli ediyor normalde bu erken gebelik testleri hatalı çıkıyor bende oldu başıma geldi.Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve benim döngülerim 23 ile 26 arası oluyor akıntım var sağ kasık agrım var halsizlik az da olsa yeni eklendi erken gebelik yaptım silik çıktı lütfen yardımcı olurmusunuz çok istiyorum anne olmayı tekli olan en son yaptığım
Ama hepsi birden hatalı olamaz.
Elinizde başka test kaldıysa sabah uyandığınızda ilk idrarla yapın derim.
Onda da çizgi çıkarsa kan verin hayırlısı sağlıklısı olsun inşaAllah
- 5 Aralık 2022
- 138
- 43
- 13
- 31
Öok şok teşekkür ederimTekli olan epey dağılmış ama diğer testler de belli ediyor normalde bu erken gebelik testleri hatalı çıkıyor bende oldu başıma geldi.
Ama hepsi birden hatalı olamaz.
Elinizde başka test kaldıysa sabah uyandığınızda ilk idrarla yapın derim.
Onda da çizgi çıkarsa kan verin hayırlısı sağlıklısı olsun inşaAllah
Ben korkuyorum yapmaya şuan çıkmazsa diye ortadaki erken gebelik testimMasaallah hayrlı olsun gebe olabilirsiniz benimde adetm üç gün gecikmisti test yaptm aynı böyle çıkmıştı sonra kanda test yaptm gebeym 15.haftadaym
- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.778
- 133
- 39
Allah razı olsun sizdenHayırlı olsun hamilesiniz Doktorum gebelik testi hamileyseniz de negatif çıkabilir ama hamile değilseniz hicbir zaman pozitif çıkmaz demisti.
Okadar tedirginimki kimseyede söyleyemiyorum sevinemiyorumAllah razı olsun sizden
Çok teşekkür ederim kimyasaal gebelikden şüpheleniyorumVar gibi görünüyor yarın ilk idrarla kaset test yapın az silik bile çıksa hamilesinizdir ben belli belirsiz silik çizgiyle öğrenmiştim suan 10 haftalik gebeyim
Merhaba. Benimde 3 gün gecikti adetim ama test yapmaya çekiniyorum negatif çıkarsa üzülücem çünkü ve kahverengi lekelenmem oluyor sizde oldu mu bu?Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve benim döngülerim 23 ile 26 arası oluyor akıntım var sağ kasık agrım var halsizlik az da olsa yeni eklendi erken gebelik yaptım silik çıktı lütfen yardımcı olurmusunuz çok istiyorum anne olmayı tekli olan en son yaptığım
Ama yinede yarın git kan ver sonucunu mutlaka paylaş benimleMerhaba. Benimde 3 gün gecikti adetim ama test yapmaya çekiniyorum negatif çıkarsa üzülücem çünkü ve kahverengi lekelenmem oluyor sizde oldu mu bu?
Hamileyim canım bugğn öğrendimHayırlı olsun hamilesiniz Doktorum gebelik testi hamileyseniz de negatif çıkabilir ama hamile değilseniz hicbir zaman pozitif çıkmaz demisti.
- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.778
- 133
- 39
Çok ama çooookkk sevindim Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahHamileyim canım bugğn öğrendim
Ama yinede yarın git kan ver sonucunu mutlaka paylaş benimle
Paylaşırım tabi teşekkür ederim. Çok sevindim senin adına rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok dua et olur muAma yinede yarın git kan ver sonucunu mutlaka paylaş benimle
Gecikme yaşadığınızda koyu kahve akıntınız oldu mu peki ? Ben döngümü 30 günden hesapladığım da 4 gün geciktim 28 günden hesapladığımda da 6 gün gecikmiş oluyorum ama testim negatif çıktı evde bir tane test vardı negatifi görünce umudum kırıldı açıkçası gidip tekrar almadım. Sabaha adet olmazsam kan vericem ama aklıma takılan kahve rengi akıntım oldu bu durumu yaşayan var mı?Masaallah hayrlı olsun gebe olabilirsiniz benimde adetm üç gün gecikmisti test yaptm aynı böyle çıkmıştı sonra kanda test yaptm gebeym 15.haftadaym
Var gibi gözüküyor inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız testi gün geçtikçe tekrarlarsanız iyice koyulaşmaya devam ederse ne mutlu Son durumunuz nedir ?Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve benim döngülerim 23 ile 26 arası oluyor akıntım var sağ kasık agrım var halsizlik az da olsa yeni eklendi erken gebelik yaptım silik çıktı lütfen yardımcı olurmusunuz çok istiyorum anne olmayı tekli olan en son yaptığım
- 19 Mayıs 2023
- 2
- 0
- 1
- 28
Adetim 3 gün gecikti normalde cok düzenlidir kadık ağrım var ve göğüslerim ağrıyor damarları belli oldu ümitlenmek istemiyorum ama testi me zaman yapmalıyımMerhaba arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve benim döngülerim 23 ile 26 arası oluyor akıntım var sağ kasık agrım var halsizlik az da olsa yeni eklendi erken gebelik yaptım silik çıktı lütfen yardımcı olurmusunuz çok istiyorum anne olmayı tekli olan en son yaptığım
Adetin gecikmiş zaten bence test için beklemene gerek yok belirtilerinde varmış sabah ilk idrarla test yap benceAdetim 3 gün gecikti normalde cok düzenlidir kadık ağrım var ve göğüslerim ağrıyor damarları belli oldu ümitlenmek istemiyorum ama testi me zaman yapmalıyım