How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetim 3 gün gecikti

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Adetim 13ünde olmam gerekiyordu hala olmadım göğüslerim ağrıyor baş dönmem oluyor arada kasıklarım ağrıyor hastalanckmşm gbi test yapmştm 2 gün önce negatif çıktı tekrr yapsam aynı sonucu alır miyim?

Adetim 13ünde olmam gerekiyordu hala olmadım göğüslerim ağrıyor baş dönmem oluyor arada kasıklarım ağrıyor hastalanckmşm gbi test yapmştm 2 gün önce negatif çıktı tekrr yapsam aynı sonucu alır miyim?
Varsa yap canım.
Bende 2 gün önce yaptım negatif cıktı. Ama testim yok.

Evdeki testlerde negatif sonucun yanılma payı var bence kan testi yap varsa kesin çıkar

Arkadaşlar merhaba yumurtlama günlerinden 2 3 gün sonea ilişkiye girdik bosalmad olmadı. Martin 10nunda adet olmam gerekn günde oldum ama 4 gun suren 2 gun surdu pihtiliydiii . Azda olsa geldi 3 4 ped kirelecetek kaaar yerlesme kanmasi sanip 5 gun sonea idrar testi yaptim negatif 5 gün sonra yine yaptim ne gatif 10 gün sonea hassas gbelik testo negatif cikti ve gogus agrim oldu o aralarda gogusten sutgeliyoe sikinnca . Bugun nisan 8si olmamlazimda goguslerim sis ama adet olmuyorumagrilarim hafif cok hafif var sizce hamilemiyim

Back