- 2 Mart 2020
- 408
- 121
- 53
- 27
- Konu Sahibi sunnygirlll
-
Korkuyorum biraz daha bekleyip öyle yaparim adet olurum belki pko hastasiyim Rabbim inşallah gonlumuze göre verirBen üçüncü gün yaptım negatif çıktı sen yap belki senin ki hemen çıkar herkesinki aynı olmuyor canım kimi 10 gün bekliyor kimi adeti gecmeden ögreniyor istersen yarın sabah yap
İnşallah hamilesindir
Kan testinin sonucu çıktı mı cnm?Ben üçüncü gün yaptım negatif çıktı sen yap belki senin ki hemen çıkar herkesinki aynı olmuyor canım kimi 10 gün bekliyor kimi adeti gecmeden ögreniyor istersen yarın sabah yap
İnşallah hamilesindir
Hayırlısıyla inşallah olur. Psikoloji çok etkiliyor. Kendini strese falan koyma akışına bırak. Ben öyle yapıyorum artık daha 3. Ay denemenizde. Yaşımız da büyük değil oolir Allah'ın izniyleİnşallah canımAllah kucağını boş bırakmasın senin eger hamile kalmazsam bu ay da asılama yapmayı düşünüyorum
Bugün gittim hastaneye doktor iltihabın çok var dedi adet bu yüzden olmuyormuşum ilk defa bu geldi başıma duphaston verdi adet olunca gel dedi sonuç ne mi yine bi hayal kırıklığıHayırlısıyla inşallah olur. Psikoloji çok etkiliyor. Kendini strese falan koyma akışına bırak. Ben öyle yapıyorum artık daha 3. Ay denemenizde. Yaşımız da büyük değil oolir Allah'ın izniyle
Çıktı bişey yok 0.2Kan testinin sonucu çıktı mı cnm?
Amin ben de bu ay cıkmadı inşallah sende çıkar canım bi deKorkuyorum biraz daha bekleyip öyle yaparim adet olurum belki pko hastasiyim Rabbim inşallah gonlumuze göre verir
Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşip hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsinizBugün gittim hastaneye doktor iltihabın çok var dedi adet bu yüzden olmuyormuşum ilk defa bu geldi başıma duphaston verdi adet olunca gel dedi sonuç ne mi yine bi hayal kırıklığı
İnşallah canım inşallah darısı hepimize gelsinÇok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşip hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
Kontrole gittiniz mi hiç eşinle birlikte?İnşallah canım inşallah darısı hepimize gelsin
3 sene olucak artık millet sorup duruyor hamile degil misin diye sorunu bende arıyorlar sorun olmasada psikolojik olarak acabalara girdim
Aynen canım gittim Dr bi sorun yok diyordu taki bu güne kadar bende sorun oldugunu duyana kadarKontrole gittiniz mi hiç eşinle birlikte?
Negatif canım bu ayda tutmadıCanimm ne yaptın sonuç ne :)
Elalem sürekli bir şey der öncelikle buna takmamayı öğren ben 5 yıllık evliyim soranlara çocuk düşünmüyoruz diyorum. Allah bilir benim arkamdan neler diyorlar. Bu arada gerçekten de çocuk düşünmüyorduk ama üstelik doğal yolla çocuk sahibi olamayacağını da biliyorduk ama yine de istemedik. Şimdi istiyoruz tedavi görüyoruz. Allah nasip ettiyse olacaktır.Aynen canım gittim Dr bi sorun yok diyordu taki bu güne kadar bende sorun oldugunu duyana kadar
Yumurtalıklarım agır calışmıyormuş
Gizli sekerim var o yüzden
Adet düzensizligi son 7 aydan beri duzenliydiAmin ben de bu ay cıkmadı inşallah sende çıkar canım bi de
Pko hastalığının belirtileri var mı
Yumurta tembelligi var ve d vitamin eksikligi var dedi doktor sadece 3 ay gelme dene dediAdet düzensizligi son 7 aydan beri duzenliydi
Valla kafaya takmayayım diyorum ama olmuyor stres çok etkiliyor yumurtalığı hormonları vsElalem sürekli bir şey der öncelikle buna takmamayı öğren ben 5 yıllık evliyim soranlara çocuk düşünmüyoruz diyorum. Allah bilir benim arkamdan neler diyorlar. Bu arada gerçekten de çocuk düşünmüyorduk ama üstelik doğal yolla çocuk sahibi olamayacağını da biliyorduk ama yine de istemedik. Şimdi istiyoruz tedavi görüyoruz. Allah nasip ettiyse olacaktır.
İnsanlar her konuda söz hakkına sahiplermiş gibi davranıyorlar. Bu sizin hayatınız kimsenin ne düşündüğü umrunuzda olmasın. İnsanları dinledikçe moraliniz çok bozulur size de yazık böyle süreçlerde moralinizin yüksek olması çok çok önemli
İnşallah hamile kalırsın canımYumurta tembelligi var ve d vitamin eksikligi var dedi doktor sadece 3 ay gelme dene dedi
Inşallah sende bende en yakın zamanda kalırız canımİnşallah hamile kalırsın canım
Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallahValla kafaya takmayayım diyorum ama olmuyor stres çok etkiliyor yumurtalığı hormonları vs
İnşallah duaların kabul olur kucagın boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?