- 6 Eylül 2020
- 202
- 450
- 23
- Konu Sahibi sunnygirlll
-
3 gün çok erken değil mi gebelik testi için biraz daha bekleyin olmadı kan testi verinMerhaba uzun Bi aradan sonra yazıyorum
Kızlar adetim 3 gün gecikti kasık da batma var belim ağrıyortam geldi diyorum tekrar gelen giden olmuyor akıntım var sabah saat 5 de test yaptım negatif çıktı
kanda ya da daha sonra tekrarlayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Normalde 1 gün gecikirdi o yüzden3 gün çok erken değil mi gebelik testi için biraz daha bekleyin olmadı kan testi verin
Insallah ALLAH gonlune gore verirNormalde 1 gün gecikirdi o yüzden
Sabırsız davranıyorum sanırım ama çok istiyorum
Merhaba canım. Benim de 5 gün gecikti sonrasında köyü kahverengi akıntı ve ardından kanamam oldu. Gecikince 2 ve 3. Gün test yaptım negatifti. İnşallah sen hamilesindir geç döllenme olmuştur. Ama çok ümitlenme sonunda eğer hamile değilsen çok üzülürsün kendimden biliyorum.Merhaba uzun Bi aradan sonra yazıyorum
Kızlar adetim 3 gün gecikti kasık da batma var belim ağrıyortam geldi diyorum tekrar gelen giden olmuyor akıntım var sabah saat 5 de test yaptım negatif çıktı
Çok haklısın bende öyleyim , yerleşme kanaması olur yada goguslerinde ağrı şişme bel ağrısı inşallah gebesindir haber edersin kuzumNormalde 1 gün gecikirdi o yüzden
Sabırsız davranıyorum sanırım ama çok istiyorum
Merhaba canım. 2.5 sene oldu bekliyorum gebeliği inşallah sanada nasip olur şuan bile batma var ayak ucuma kadar yaklaşık 20-25 saniyede Bi gelip gidiyorMerhaba canım. Benim de 5 gün gecikti sonrasında köyü kahverengi akıntı ve ardından kanamam oldu. Gecikince 2 ve 3. Gün test yaptım negatifti. İnşallah sen hamilesindir geç döllenme olmuştur. Ama çok ümitlenme sonunda eğer hamile değilsen çok üzülürsün kendimden biliyorum.
İnşallah canım inşallahÇok haklısın bende öyleyim , yerleşme kanaması olur yada goguslerinde ağrı şişme bel ağrısı inşallah gebesindir haber edersin kuzum
Merhaba canım. Günün geçti mi? İnşallah hamilesindir. Benim belirtileri resmen hamileymişim gibiydi. Göğüs ucumda hassasiyet,kararma ve damarlanma, kasık batması,ateşlenme falan.. doktora gitmedim gecikince şimdi kendi kendime kimyasal gebelikti diyorum. Rabbim aklındakini hakkında hayırlı etsin inşallah.Merhaba canım. 2.5 sene oldu bekliyorum gebeliği inşallah sanada nasip olur şuan bile batma var ayak ucuma kadar yaklaşık 20-25 saniyede Bi gelip gidiyor
Bugün 4 gün oldu bakalım akşam olmazsamMerhaba canım. Günün geçti mi? İnşallah hamilesindir. Benim belirtileri resmen hamileymişim gibiydi. Göğüs ucumda hassasiyet,kararma ve damarlanma, kasık batması,ateşlenme falan.. doktora gitmedim gecikince şimdi kendi kendime kimyasal gebelikti diyorum. Rabbim aklındakini hakkında hayırlı etsin inşallah.
İnşallah canım. Haber edersin bize deBugün 4 gün oldu bakalım akşam olmazsam
Normalde her adetten 1 hafta önce göğüs şişmesi olur adet günü ağrı ateşlenme sırt kramp olurdu şimdi sadece kasık da batma, gaz arada bel ağrısı tam geldi diyorum yok inşallah hamileyizdir
Aynen canım bi 2-3 gün daha geçsin bakalımİnşallah canım. Haber edersin bize de
Canım durumun nasıl oldu?Aynen canım bi 2-3 gün daha geçsin bakalım
Bugün kan verdim canım hala gelen giden olmadı arada sol kasıkta batma devam ediyor yarın sonuç alıcam inşallah hayırlısıCanım durumun nasıl oldu?
Ben ilaç falan kullanıyorum polikistik içerden dolayı. Daha bir şey olmaz bendeBugün kan verdim canım hala gelen giden olmadı arada sol kasıkta batma devam ediyor yarın sonuç alıcam inşallah hayırlısı
Sende ne var ne yok canım
İnşallah sen hamilesindir. Habersiz bırakma biziBugün kan verdim canım hala gelen giden olmadı arada sol kasıkta batma devam ediyor yarın sonuç alıcam inşallah hayırlısı
Sende ne var ne yok canım
İnşallah canımİnşallah sen hamilesindir. Habersiz bırakma bizi
Benimde adetim 3 gün geçti beyaz seffat bir akıntı geliyor öyle bir belirtide yok şuan hafif migde bulantısı ama çok da umitlenmek istemiyorum bekliyorum biraz daha adet olurum diye acaba ne zaman geçtikten sonra belli oluyor testeMerhaba uzun Bi aradan sonra yazıyorum
Ben üçüncü gün yaptım negatif çıktı sen yap belki senin ki hemen çıkar herkesinki aynı olmuyor canım kimi 10 gün bekliyor kimi adeti gecmeden ögreniyor istersen yarın sabah yapBenimde adetim 3 gün geçti beyaz seffat bir akıntı geliyor öyle bir belirtide yok şuan hafif migde bulantısı ama çok da umitlenmek istemiyorum bekliyorum biraz daha adet olurum diye acaba ne zaman geçtikten sonra belli oluyor teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?