• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gun gecikti idrar tesitim pozitif çıktı ama...

Bupsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
309
1
0
Adana
Adetim 3 gun gecikti idrar tesitim pozitif çıktı. Umutsuzca adetim gecikince idrar testi yaptım pozitif cıktı. Sonra emin olmak için 3 tane daha yaptım onalrda pozitif cıktı. Sadece 2 gun once cok ufak bi lekelenme ya da akıntı kimi bi kanamam oldu.
İdrar testlerim pozitif cıkınca hemen kan testi yaptırmaya gittim. Ordaki bayan adet donemi yaklaşıncada hcg hormonu salgılandgndan, pozitif cıkma gibi bir olasılıkta var dedi. İyice bi umutsuzluk oldu. Akşam 8 de cıkcak sonuçlar. Sizce hamile olabilir miyim?

Adetim 3 gun gecikti idrar tesitim pozitif çıktı. Umutsuzca adetim gecikince idrar testi yaptım pozitif cıktı. Sonra emin olmak için 3 tane daha yaptım onalrda pozitif cıktı. Sadece 2 gun once cok ufak bi lekelenme ya da akıntı kimi bi kanamam oldu.
İdrar testlerim pozitif cıkınca hemen kan testi yaptırmaya gittim. Ordaki bayan adet donemi yaklaşıncada hcg hormonu salgılandgndan, pozitif cıkma gibi bir olasılıkta var dedi. İyice bi umutsuzluk oldu. Akşam 8 de cıkcak sonuçlar. Sizce hamile olabilir miyim?

Hamilesiniz, tebrikler. İdrar testleri negatifte yanılabilir ama pozitifte yanılma olasılığı test bozuk değilse yoktur. Ki zaten siz 4 test yapmışsınız.

istenmeyen bir gebelik sanırım, öyleyse umarım değilsindir ama gebelik testinin yanlış pozitif çıkması düşük bir olasılıkmış

Çoook mutluyuzz:)) HAMİLEYİMM:))) hayırlısyla dogar inşallah dua edin bize:))

Tebrikler canım,bize de dua et,darısı başımıza.Allah analı babalı büyütür inşallah.

DSC_1202.webp
Merhabalar kızlar benim sen Son adet tarihim 27 Eylül ve bu ay olmadım 9 gündür adetin geçiyor ve değişik testler alıp yaptım ve onlarda pozitif çıktı İşte bunlarda testlerim

Eklentiler

• DSC_1203.webp
    DSC_1203.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 588
Teşekkür ederim inşallah işte 3 hafta sonra randevum var bakalım hayırlısı

Evet ilk kez gidicem ya ben yurtdışında yaşadığım için aradık doktoru tahmini 5 haftalık şuan çok küçük 3 hafta sonra gelsin yani 8 haftalık olunca işte ilk başlarda çok ayak ve bel ağrım vardı ve şimdi ara sıra ama mide bulantısı falan yok şu An bnde o yüzden tam belirli bişey yok hayırlısı inşallah

Hım anladım cnm kendini yorma ağır bir iş yapma aslında erken gitmek iyi oluyor ama orayı bilmiyorum bn 5 hafta 5 günlükken keseyi gördüm 7 hafta 5 günlükken de kalp atışını rabbim sanada gösterir inşallah

Evet iyi olurdu bnm içinde Tam emin olurdum inşallah canım sağol senin kaç çocuğun var peki

İlk gebeliğim canım. 26 haftalık hamileyim kan testi yapılmıyor mu cnm orda

Hım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah yapılıyor galiba bnde yeniyim zaten yurtdışında 1 senelik evliyim 1 senedirde yurtdışındayım bnde tam olarak bilmiyorum ama yarın falan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum

Back