• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti ama belirti yok hamilelik olabilir mi

Nrnslmylmz07

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
242
246
23
Merhaba hanımlar adetim 3 gün gecikti ama ne bir belirti ne de başka bir şey ara ara hafif kramplar var daha önce de gecikmişti ama belirtileri yaşamıştım. Şimdi sanki adetmisim gibi hissediyorum akıntı geliyor gibi bakıyorum temizim anlayamadım. Hamilelik olabilir mi

Kör olasıca düzensiz hep ya 1 2 gün erken gelir ya 3 4 gün geç gelir . Tek fark göğüslerim hiç acımıyor normalde adet olana kadar sızlardı şişerdi şimdi tam tersi

Ayy canım benimde bat tarihime 3 gün var. Pko var, benimde adet gününe kadar göğüslerim şiş olur, adet olunca 2. Günü falan iner. Bu ay işte 3 gün varken indi ve belirtimde yok adet olacak gibi. Bekliyorum bende:işsiz: bi test yap gecikmişsin sen sonuçta, inşallah hamilesindir🤲🏻

Amin cnm hayirlisj bakalim bizde 2 yildir evliyiz 6 ay sonra başladik ama hayirlisi zamani varr demekki

Hakkınızda hayırlısını versin rabbim inşallah 😊🤲🏻

Ayy canım benimde bat tarihime 3 gün var. Pko var, benimde adet gününe kadar göğüslerim şiş olur, adet olunca 2. Günü falan iner. Bu ay işte 3 gün varken indi ve belirtimde yok adet olacak gibi. Bekliyorum bende:işsiz: bi test yap gecikmişsin sen sonuçta, inşallah hamilesindir🤲🏻
Bende senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum adetten önce göğsüm patlayacak gibi olur üstüne yatamam şimdi hiç bi ağrı yok . Korkuyorum her an gelebilir gecikme yaşıyorum sürekli diye 😭

Saglokla kucagina al inşallah cnm bebegini senin belirtiler neydi acaba
Adet günüme yakin zamanda kahve lekeler geldi ben tam bu ayda olmadi hasta olcam derken adetm gecikti bende adet düzensizliği vardi ilaçla düzelmişti adette gecikince yine duzensiz oldum ddim 10 gün geçti umutsuz sekilde test yapayim dedim yaptim ve çift gördüm

Back