• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 20 gun gecti testler negatif

Pko falan var mı yada kist ? Kan testi yapmayı deneyin bence hatta yarın yapın bende yarın yapacam inşallah ikimizde hayırlı cevaplar alırız 🥰
Benimde 18 gün geçti. Ergenliğimde pko tanısı konmuştu ama zayıflayınca adetlerim düzene girmişti bayadır düzenli yani şüpheli ilişkimin üstünden 1 ay geçti adetim 18 gün gecikti testler negatif :( Bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum . Test yaptıran arkadaşlar yazında bize de fikir olur Allah gönlümüze göre versin inşallah

Benimde 18 gün geçti. Ergenliğimde pko tanısı konmuştu ama zayıflayınca adetlerim düzene girmişti bayadır düzenli yani şüpheli ilişkimin üstünden 1 ay geçti adetim 18 gün gecikti testler negatif :KK43: Bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum . Test yaptıran arkadaşlar yazında bize de fikir olur Allah gönlümüze göre versin inşallah
Benimde testte negatif çıktı bir hafta sonra kanda çıktı gebe olduğum

Merhaba bayanlar adet günümden bi gün önce kahverengi akintim geldi çok az miktarda iki gun sordu sonra beyaz akıntıya döndü adet oldum sandım ama pedlerim tertemizdi afedersiniz ama üstünden 20 gün geçti ama hala adet olmadım idrar testlerimde hep negatif cikiyo şimdi diğer adet günüme 10 gun kaldi ve hala kan gelmedi ama beyaz akintim hala devam ediyo sik sik islaklik var ic çamaşırımda biri bana yardim edebilir mi hamile olabilir miyim
Merhaba adet oldunuzmu acaba ben de şu an aynı durumdayım

Back